Marius Moga are autocar transformat in studio muzical – Untold Sessions by DeMoga Music

0
133

Untold si DeMoga Music au transformat un autocar intr-un studio muzical, complet echipat si functional, amplasat in zonaArtists Village din incinta festivalului Untold. Artisti din line-up-ulUntoldvor lucra in studio impreuna cu producatorii si compozitorii DeMoga Music. Proiectul Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa este o premiera pentru Romania. In studioul mobil Untold Sessions by DeMoga Music se va lucra non stop, pe toata perioada festivalului.

 Prima sesiune de studio a avut loc joi, 2 august si l-a avut ca invitat special pe DJ-ul Will Sparks. Echipa DeMoga Music a lucrat doua piese impreuna cu artistul, Will Sparks marturisind ca nu a mai vazut niciodata un studio muzical mobil, complet functional, amplasat chiar in incinta unui festival. Tot in prima zi a festivalului, a avut loc si o sesiune de studio impreuna cu Manuel Riva.

 Artistii care au confirmat participarea la urmatoarele sesiuni in studioul Untold Sessions by DeMoga Music sunt Danny Avila, Zwette, Manuel Riva, Steff Da Campo, Foreign Baggers, Jack Perry. Festivalierii au sansa de a castiga una dintre cele 6 experiente zilnice in studioul Untold Sessions by DeMoga Music, platind cu cardul Visa, in incinta festivalului Untold. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here