Echipa DeMoga Music a lucrat in studioul mobil de la Untold cu peste 10 artisti internationali din line-up-ul festivalului!

0
170

Untold, DeMoga Music si Visa au transformat un autocar intr-un studio muzical, complet echipat si functional, parcat in inima festivalului Untold, in zona Artists Village. In cele patru zile de festival, peste 10 artisti internationali din line-up-ul Untold au lucrat in studioul mobil impreuna cu producatorii si compozitorii DeMoga Music. Proiectul Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa este o premiera pentru Romania. In studioul mobil Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa s-au compus si produs piese non stop, pe toata perioada festivalului Untold, impreuna cu Will Sparks, Justin Jesso, Danny Avila, Tom Novy,  Dudu Faruk, Swanky Tunes,  Nattali Rize, Manuel Riva, Jack Perry, Steff da Campo, Paul Damixie. Artistii au fost foarte inspirati si creativi in studioul muzical mobil, cu atat mai mult cu cat acestia petrec foarte mult timp in turnee si ajung foarte rar sa lucreze in studiouri.

Artistii care au participat la sesiuni in studioul mobil Untold Sessions by DeMoga Music, au lucrat cu producatorii si compozitorii DeMoga Music: Marius Moga, Ciprenko, Loredana Cavasdan, Irina Flow, Alex Parker, Mark Azekko, Florian Rus, Diana Rubinescu, Veo, Angelo Simonica, Zaia Sage si Marius Mirica (Narcotic Sound). Justin Jesso a lucrat in studioul Untold Sessions by DeMoga Music si a declarat faptul ca sesiunea cu echipa DeMoga Music a fost una nebuna si plina de inspiratie. Justin Jesso interpreteaza hitul “Stargazing” impreuna cu KYGO si are o nominalizare la premiile Latin Grammy, ca autor pe piesa no.1 “Vente Pa’ Ca”, care a adunat peste 1,4 miliarde de vizualizari pe YouTube, interpretata de Ricky Martin si Maluma.

Will Sparks a marturisit faptul ca nu a mai vazut niciodata un studio muzical mobil, complet functional, amplasat chiar in incinta unui festival. Danny Avila a lucrat timp de cateva ore in studioul Untold Sessions by DeMoga Music si a marturisit de asemenea ca proiectul este o premiera si pentru el. Artistul este impresionat de numarul mare de activitati dedicate artistilor, in incinta festivalului Untold. Pasionatii de muzica au avut sansa de a castiga una dintre cele 6 experiente zilnice in studioul Untold Sessions by DeMoga Music, platind cu cardul Visa, in incinta festivalului Untold. In fiecare zi, norocosii castigatori au vizitat studioul mobil DeMoga Music si chiar au inregistrat piese, acestia marturisind faptul ca a fost cea mai tare experienta pe care au trait-o vreodata, in incinta unui festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here