Pelicula „S-a născut o stea” intra din 19 octombrie la cinema! Ce vedete au fost la avanpremiera filmului!

0
207

Din 19 octombrie, „S-a născut o stea” aduce împreună pe marile ecrane doi dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului: pe actorul Bradley Cooper, nominalizat la Oscar şi superstarul Lady Gaga, aflată la primul ei rol principal major. Totodată, producţia reprezintă debutul lui Cooper în postura de regizor. Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea.

Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Pe lângă rolul principal, Lady Gaga interpretează în film melodii originale, pe care le-a scris împreună cu Bradley Cooper şi artişti talentaţi ca Lukas Nelson, Jason Isbell şi Mark Ronson. Coloana sonoră este în întregime originală şi înregistrată live. O producţie Warner Bros. Pictures, „S-a născut o stea” are premiera pe marile ecrane din ţară începând cu 19 octombrie.

La vizionarea pentru industria muzicala au venit o multime de vedete printre care Loredana, Ana Baniciu si Raluka, Cornel Ilie de la Vunk, Sore, Niko, Criss si Vlad, Giulia Anghelescu, Ami, Nicoleta Nuca, Alexandra Ungureanu si multe alte vedete.

 

Trailerul filmului poate fi vizionat aici: https://youtu.be/LqPCSTMFLnE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here