Alina Eremia si Dorian Popa, concurenti intr-un concurs de gatit!

0
89

Alina Eremia și Dorian Popa au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micul ecran. După apariția în serialul Pariu cu viața, cei doi si-au continuat cariera muzicală pe drumuri diferite. În acest weekend însă cele două vedete s-au reunit într-o competiție inedita, pentru trofeul de VIP Sandwhich Artisan oferit de Subway.

Alina și Dorian și-au pus șorțurile și s-au apucat de treabă. Deși la peste 200 de km distanță unul de celălalt, cei doi s-au distrat copios, s-au provocat unul pe celaîlat și s-au luptat pentru trofeu. Provocat de Alina, Dorian a luat competiția foarte în serios. În doar 10 minute, cei doi au reușit să replice Barbecue Pulled Pork, cel mai apreciat sandwich Subway. Fanii Alinei, veniți în număr mare, i-au făcut galerie, iar concursul s-a încheiat la…egalitate!

De World Sandwich Day, ziua dedicată în întregime unuia dintre cele mai iubite snack-uri din lume, sandwich-ul, Subway a oferit  în dar tuturor clienților din România un SUB gratuit, la un SUB cumpărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here