Cum arata platoul de filmare de la „Canta acum cu mine” care va fi in curand la Pro TV

0
77

De cateva zile, echipa emisiunii „Canta acum cu mine”, care va fi la Pro TV, a plecat in Polonia, in Varsovia, acolo unde au loc filmarile. Dintre cei 100 de jurati, cu Loredana in frunte, fac parte foarte multi cantareti care au fost la „Vocea Romaniei” sau „Romanii au talent”, dar si actori, muzicieni de renume sau cantareti de muzica populara. Dintre acestia ii amintim pe Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă care fac parte dintre cei 100 de specialiști în muzică, pe care-i vom vedea în această primăvară în show-ul Cântă acum cu mine.

Rolul celor 100 este să valideze fiecare moment prezentat, să se ridice în picioare și să cânte alături de concurenții care reușesc să transmită cât mai multă emoție si energie. Cei 100 nu vor judeca doar voce, ci întreaga reprezentație, elementul cheie fiind atmosfera pe care participanții reușesc să o creeze în minutele în care se află pe scenă. Împreună cu Loredana, căpitanul lor, cei 100 vor decide dacă momentul fiecărui interpret care intră pe scena Cântă acum cu mine poate fi memorabil sau nu.

Conditii speciale. Platoul este foarte mare, iar juratii au locul lor. Iar fiecare jurat are butonul lui rosu pe care trebuie sa apese daca i place un concurent. Filmarile vor avea loc timp de cateva zile, se vor filma toate editiile o data. Fiecare jurat are cana lui de cafea iar pe ea e trecut numele fiecaruia trecut. Sunt cazati in camere de lux, iar unii dintre jurati au facut si live-uri pe paginile de socializare din camerele de hotel. Nu se stie daca au timp sa viziteze orasul avand filmari non stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here