I Lost You, by Havana feat. Yaar, este pe locul #66 în topul Shazam la nivel global și ocupă #1 în Grecia și Kazahstan

0
48

I Lost You, single-ul lansat de Havana feat. Yaar a reușit să se impună în doar câteva luni. Piesa este prezentă pe locul 66 în topul Shazam la nivel mondial, ocupând #1 în topul Shazam din Grecia și Kazahstan, poziția #4 în Bulgaria, #8 în Rusia, #13 în Ucraina și #93 în Turcia.
Muzica pentru I Lost You a fost compusă de Sorin Seniuc și Vanotek, iar versurile, de Alexandra Tirtirău și Pitt Leffer, artist care împreună cu Sorin Seniuc formează proiectul Yaar. Videoclipul acestei coproducții (Global Records & Cat Music) a fost realizat de Vlad Oancea.

Hituri precum „Vita Bella”, „Mon Amour”, „Ecoute” (alături de Alexandra Stan) și „Vivere” (feat. Ioana Ignat), poartă semnătura celor de la Havana.
Single-ul „Vita Bella” a cucerit publicul din România și a avut impact în țări din Europa precum Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia și Bulgaria.
„Que Sera Sera”, cel de-al doilea single Havana, a fost compus de Vanotek și Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, în studiourile Smash Production.
În 2016, Havana a colaborat cu Alexandra Stan și a lansat „Ecoute”, clip care a generat peste 68 de milioane de vizualizări pe YouTube.
În 2017, Raul Eregep a ajuns în finala X Factor și a fost la un pas de a deveni marele câștigător. La scurt timp după, Raul s-a alăturat proiectului Havana și au lansat „Mon Amour”, primul single în această formulă. La sfârșitul anului 2017, Sorin Seniuc, Vanotek și Raul Eregep au lansat „Danza”, un featuring cu Erik & J. Yolo.
În luna mai a anului 2018, Havana și Ioana Ignat au avut prima colaborare și au lansat „Vivere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here