O româncă la Hollywood: Elena Ghenoiu joacă într-un film cu actorul Jamie Dornan din ”Fifty Shades of Grey”

0
45
ânăra actriţă româncă Elena Ghenoiu, pe care o puteţi vedea în filmul „Untogether”, regizat de Emma Forrest, trăieşte povestea la care visează orice om la începutul acestei meserii: joacă alături de vedete de la Hollywood, precum Ben Mendelsohn, Billy Crystal, Alice Eve, Jennifer Grey, Scott Caan. Elena este o cunoscută dansatoare din România care pe zi ce trece cucereşte America.
Cu abilitățile ei extraordinare de actorie și coregrafie, Elena Ghenoiu a semnat un contract importat alături de actori de top din industria filmului din Hollywood. Elena Ghenoiu face parte din distribuția filmului „Untogether”, care a avut premiera 8 aprilie 2018 la unul dintre cele mai importante festivaluri de film din America şi cel mai mare festival din New York, Tribeca Film Festival, iar în februarie 2019 în LA. Festivalul de Film Tribeca a fost fondat de Robert De Niro, Jane Rosenthal şi Craig Hatkoff în 2002 pentru a încuraja redresarea culturală a Manhattan-ului după atentatele din 11 septembrie. Festivalul de Film Tribeca a prezentat, până acum, peste 1.600 de filme din peste 80 de ţări şi reprezintă o platformă foarte importantă pentru distribuţia din Statele Unite ale Americii.
 Poveste filmului „Untogether” este una de dragoste, despre o tânăra pe nume Andrea (Jemima Kirke), o fostă dependentă de heroină, o scriitoare a cărei carieră a stagnat de când și-a publicat romanul de debut cu câțiva ani în urmă. Deși indisponibilă emoțional, aceasta începe o aventură pasională cu Nick (Jamie Dornan), un doctor și un scriitor de succes aclamat pentru memoriile sale din timpul războiului. În același timp, sora ei mai mică, Tara (Lola Kirke), are o relație serioasă cu Martin (Ben Mendelsohn), un star rock mai în vârstă. Cu toate că Martin este mai matur emoțional decât se așteaptă să fie un rocker de vârstă mijlocie, Tara are nevoie de ceva mai mult decât îi oferă relația prezentă. Curând, relația ei este profund zdruncinată atunci când devine atrasă de David, un rabin carismatic mult mai în vârstă. Pe fundalul infamului Hollywood Hills, cele două surori engleze încep să-și navigheze dorințele sălbatice și relațiile tulburi. O dramă romantică modernă, Untogether (2018) explorează viețile și relațiile a patru personaje aparent grozave, dar ale căror vieți interioare sunt o epavă.
Românca noastră, Elena Ghenoiu, joaca rolul unei tinere alcoolice, Tiffany. Aflată la lansarea de carte a lui Nick, aceasta intra în conflict cu Andrea și Martin. “Este o onoare să joc alături de actori consacrați pe care îi admir și cu care am crescut, eu în sufrageria din Giulești și ei la televizor în Hollywood. Acum sunt aici pe platourile de filmare, în Hollywood avându-i ca și colegi. Este un vis la care nici nu îndrăzneam să gândesc, dar care s-a împlinit”, ne-a declarat Elena Ghenoiu, despre visul american pe care îl trăiește.
Din casting în casting, ambițioasă și energică, ea a ajuns să lucreze cu mari actori de la Hollywood, precum Billy Crystal, Eric Roberts sau Shia LaBeouf, și să apară în videoclipurile unor muzicieni de top, precum Demi Lovato, Enrique Iglesias sau David Guetta. Din 2014 și până în prezent, Elena a jucat în 19 producții cinematografice la Hollywood. În ceea ce privește viitorul, Elena urmează să debuteze în primele ei roluri principale pe marele ecran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here