5 lucruri pe care nu le stiai despre solistul Radhu!

62
radhu
radhu

Indragitul solist pe care il stiti datorita pieselor latino dar si prieteniei stranse cu talentata actrita Laura Zapata ne-a povestit, in exclusivitate, cateva dintre secretele sale. Am vrut sa aflam cateva lucruri inedite despre Radhu sau Radu, care de curand si-a lansat o noua piesa care se numeste „Con Tanto Amor” si le aflati si voi cititorii nostrii in continuare

Sunt un tanar simplu, fericit, mai mult emotional decat rational! Sunt roman, deci sunt latin, si sunt mandru! Iar “Radhu” este un artist, din nastere, prin vocatie si din profesie! Daca nu as fi cantat sau jucat poate as fi scris poezii, as fi pictat, sau cine stie!? M-as fi exprimat eu cumva!

Am ales America Latina pentru ca imi place clima, mereu este cald, imi plac oamenii, imi place muzica! Muzica este felul in care suna viata! Viata mea suna …”Caliente”!

radhu_cu_laura zapata
radhu_cu_laura zapata

Sunt perfectionist in ceea ce priveste muzica! Nu caut sa fiu perfectionist in ceea ce nu ma priveste! Nu ma pasioneaza hainele, moda, nu ma pasioneaza partea video, sau tehinica, de exemplu! Asa ca daca cineva are ceva de comentat la felul in care ma imbrac, ma lasa rece! Nu sunt designer si nici un vreau sa fiu! Insa accept parari, idei!

Imi place sa ma uit la desene anímate de la celebrul Walt Disney, sa mananc dulciuri, sa ascult muzica.

Imi place sa mananc gratar, Tacos mexican, vita argentiniana, sarmalele noastre, facute in casa, cozonacul nostru! Ies si la restaurant, mananc si mancare gatita acasa, nu sunt prea pretentios! Urasc mancarea indiana! nu imi place!