Adela Popescu si Radu Valcan au fugit in Dubai! Ce surpriza au pentru fani!

353
adela popesu si radu valcan la meciul simonei halep
adela popesu si radu valcan la meciul simonei halep

Cuplul format din Adela Popescu si Radu Valcan si-au lasat copiii in grija celor dragi si au plecat cateva zile in Dubai sa se distreze. In prima zi au zburat cu un avion de mica dimensiuni, au fost intr-un parc superb cu flori si au vazut-o pe Simona Halep intr-un meci de tenis. Seara s-a terminat la un spectacol de circ superb.

adela popescu si radu valcan in avion
adela popescu si radu valcan in avion

„Dragilor, după cum bine vedeți în spatele meu, nu sunt acasă în București. 🙂 Am plecat aseară spre Dubai într-o mică escapadă romantică. Că a debuta cu ceva lacrimi, e altceva. Dar, nahm știți cum e, prima dată doar noi fără copii, dor, un pahar de vin, plus un zbor cu avionul. Dar când ne-am trezit de dimineață, fără nicio trezire peste noapte, am zis că e fain tare în vacanță :-). Și că să fim nebunatici până la capăt, soțul a aranjat un zbor deasupra Dubaiului cu un avion de mici dimensiuni, Superb, ce să zic. Acum suntem bine, mergem să bem un prose”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Partea frumoasa pentru fanii lor este ca cei doi le-au pregatit un concurs si se poate castiga o vacanta cu reducere intr o vizita in Dubai. „Dragii mei, fiti atenti ce va spun acum!:-) Daca veti face o rezervare folosind codul DERTOURDUBAI3% veti intra automat intr-o tombola in urma careia puteti castiga o calatorie in Dubai!!! Castigatorul se va anunta pe 20 august. Va las mai jos linkul de pe care veti putea alege vacanta: Mai multe detalii pe www.dertour.ro