Adinish se alatura misiunii Fundatiei Renasterea

70
adinish.com
adinish.com

Începand cu 1 Ianuarie, Adinish se alătură misiunii Fundației Renașterea, aceea de a promova importanța adoptării unui stil de viață sănătos, a educației pentru sănătate și programelor de prevenție și diagnostic precoce.

Cancerul de san se află în fruntea clasamentului cazurilor nou diagnosticate în fiecare an, în România. În același timp, numărul persoanelor care efectueaza investigații medicale periodice pentru depistarea precoce a afecțiunilor, este în scadere.

”Este o onoare pentru noi să devenim partenerii unui brand care pune accent pe calitate si pe dragostea pentru familie. In centrul preocuparii Fundatiei Renasterea a stat mereu dorinta de a convinge femeile din Romania ca pot ocupa cel mai important rol in viata copiilor si al familiei lor, protejandu-si propria sanatate. Avem convingerea că rezultatele proiectelor Fundației Renașterea din ultimii 19 ani pot adăuga noi beneficiari campaniilor de informare, a celor de oferire de analize medicale gratuite sau suport pentru pacientele diagnosticate, datorită implicarii si susținerii primite din partea Adinish, a colaboratorilor si clientilor lor. Sperăm ca acesta să fie primul pas într-o colaborare de durata pentru Sănătatea Femeii, în misiunea noastra de a salva vieți!”, a declarat Mihaela Geoana, Președintele Fundatiei Renasterea

Prin această implicare dorim să susținem Fundația Renașterea în campaniile de informare legate de importanța controalelor medicale anuale, să ofere gratuit analize medicale persoanelor dezavantajate și să ofere suport psihologic și moral pacienților aflați în tratament oncologic.

Pe tot parcusul anului 2021, Adinish donează Fundației Renașterea 10% din prețul de vânzare al produselor din gama bravado!® DESIGNS, un brand recunoscut internațional, specializat în producția celor mai confortabile și funcționale sutiene pentru gravide și alăptare.

Prin achiziționarea unui produs bravado!® DESIGNS, ni te alături in susținerea proiectului nostru și pentru asta ți mulțumim!

Despre ADINISH.COM

Adinish, primul Concept Store de inspirație scandinavă din România, dedicat întregii familii, te invită să descoperi cum viața alături de copii poate fi ușor îmbinată cu stilul contemporan, folosind produse cu un design minimalist, monocrom dar multifuncționale.

Noul concept aduce în România o colecție de mărci din domeniul puericulturii, design-ului interior, al modei și al accesoriilor, adepte ale materialelor organice, formelor și modelelor naturale, care acordă o atenție deosebită producției prietenoase cu natura și persoanelor care lucreaza pentru acestea.

Adinish este o afacere de familie bazată pe experiența noastră profesională în industria produselor de puericultură, și pe viziunea, legată de un stil de viață echilibrat între nevoile adulților și cele ale copiilor.

Adinish a pornit de la ideea potrivit căreia, mulți dintre tinerii părinți din România dispun de spații mici de locuit, adoră să aibă casa decorată într-un stil contemporan și, mai ales, doresc să o păstreze așa pe cat posibil și după apariția copiilor.

Misiunea noastră este de a-i sprijini și de a-i inspira pe parinții români în păstrarea unei armonii între modul de viață deja existent și schimbările inerente determinate de apariția copilului în viețile lor.

Dacă ai întrebări ne poți contacta pe adresa de email info@adinish.com sau ne poți vizita în showroom-ul nostru din strada Pictor George Demetrescu Mirea nr 18, din București.

Despre Fundatia Renasterea

Fundația Renașterea este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 2001, care a primit statut de Organizație de Utilitate Publică în anul 2007. Misiunea Fundației Renașterea este aceea de a promova importanța prevenției și depistării precoce a cancerului de sân și de col uterin, de a oferi investigații medicale gratuite și consiliere pacienților oncologici.

În ultimii 19 ani, Fundația Renașterea a obținut rezultate remarcabile în ceea ce privește informarea femeilor din România, despre importanța depistării precoce a cancerului și a oferit peste 87.000 de investigații medicale în cele două centre medicale pe care le deține în București. În plus, cu susținerea partenerilor săi, Fundația a achiziționat și operat două Unitîți Medicale Mobile care au oferit în regim de gratuitate investigații pentru 21.870 de femei ce locuiesc în zone rurale, unde rata mortalitații este crescută din cauza depistării tardive a afecțiunilor. Majoritatea femeilor sunt diagnosticate cu cancer în stadii avansate, din cauza lipsei informațiilor și a barierelor de ordin geografic și financiar. Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să accesați: http://fundatiarenasterea.ro/.