Afla cand incepe cel de-al treilea sezon din „Puterea dragostei” la Kanal D

14
Cristina Mihaela Dorobantu_Puterea Dragostei - kanal d
Cristina Mihaela Dorobantu_Puterea Dragostei - kanal d

La doar o zi dupa Marea Finala a sezonului in curs „Puterea dragostei”, pe 27 iulie,  va incepe cel de-al treilea sezon al celebrului reality-show matrimonial. Concurenti noi vor intra in casa Puterea Dragostei, iar Cristina Mihaela Dorobantu este noua prezentatoarea a emisiunii, care le va fi acestora alaturi in calatoria menita sa le gaseasca sufletul pereche.

„Merg cu inima deschisa in Turcia, abia astept sa ii cunosc pe concurenti si pe membrii echipei. Le doresc tuturor concurentilor mult noroc in aceasta experienta si cred ca cel mai important pentru ei va fi sa fie buni unii cu ceilalti si sa isi asculte inima. Sunt entuziasmata si fericita; ii invit pe telespectatori sa urmareasca in continuare acest show extraordinar. Puterea dragostei este uriasa!”, a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii  „Puterea dragostei” va fi difuzat, din 27 iulie, de luni pana vineri, in intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00, ca in sezonul care tocmai se pregateste de final. Reamintim ca Marea Finala a celui de-al doilea sezon „Puterea dragostei” va putea fi urmarita pe 26 iulie, la Kanal D.