Anamaria Petrisor si Dorian Popa au lansat videoclipul piesei “Mi-e frica”

198
dorian popa si anamaria petrisor
dorian popa si anamaria petrisor

Dupa ultimul single oferit cadou de ziua ei, Anamaria Petrisor continua sa ne faca surprize muzicale. De data aceasta artista lanseaza alaturi de Dorian Popa single-ul “Mi-e frica”. Atat Anamaria cat si Dorian Popa sunt protagonistii unei povesti de iubire “nebune” dar si deliciose. Videoclipul este o parodie sexy a unui film de arta in regia Isabellei Szanto si ne dezvaluie o poveste de iubire atipica. Daca iubirea e un joc, atunci personajele o pot lua razna si devin pe rand doctori, pacienti sau asistenti ai unui azil de nebuni. “Sunt tare mandra de acest proiect. Am lucrat impreuna cu o echipa super talentata si m-am bucurat ca Dorian Popa a acceptat provocarea mea. A fost o super colaborare, mult peste asteptarile mele si cred ca am facut echipa buna. Sunt sigura ca o sa va placa si voua. Va provoc sa dati play pentru ca nu o sa regretati.” a declarat Anamaria Petrisor.

anamaria petrisor si dorian popa
anamaria petrisor si dorian popa

“ Sunt extrem de incantat de colaborarea cu Anamaria. <<Mi-e frica>> este o piesa foarte frumoasa, scrisa de ea. Am ramas placut surprins de faptul ca Anamaria este si compozitor. M-am bucurat sa scriu si eu strofa mea, alaturi de Serban Cazan. Imi place foarte mult vocea Anamariei. Este o fata talentata, frumoasa, are tot pachetul unui artist complet : voce, carisma si talent. Sper ca piesa sa aiba succes, deoarece toti prietenii mei au fost placut impresionati.” a declarat Dorian Popa.

anamaria-petrisor si doriam popa
anamaria-petrisor si doriam popa

Anamaria Petrisor si Dorian Popa au compus toate versurile

Single-ul a fost produs in studiourile HaHaHa Production si este compus de catre Anamaria Petrisor, Serban Cazan, Dorian Popa si Ana Stancu. Piesa este licentiata de catre Media Pro Music si o gasiti pe canalul de youtube a lui Dorian Popa. Cei care au sprijinit acest proiect atipic a fost Centrul Medical “Dr. Furtuna Dan”. In echipa de styling a fost si Paul Balaneanu care s-a ocupat de hair, dandu-le un look crazy dar si sexy celor 2 vedete. Videoclipul a fost filmat la Centrul de Recuperare, Refacere si Reabilitare al Veteranilor si Veteranilor cu Dizabilitati din Targoviste, Dambovita.