Andreea Antonescu i-a făcut fiicei ei un cadou inedit! Vezi despre ce e vorba!

53
sexy andreea antinescu
sexy andreea antinescu

Andreea Antonescu nu e doar o cântăreață de succes, dar și o mămică de nota 10. Artista încearcă să se împartă pe cât se poate între concerte și fetita ei, care a împlinit recent vârsta de 8 anișori. Jumătatea trupei ”Andre” și-a surprins zilele trecute fiica cu un cadou inedit, care a emoționat-o până la lacrimi.

carte andreea sienna
carte andreea sienna

Cântăreața Andreea Antonescu este mămica unei fetițe adorabile, care se numește Sienna. Micuța locuiește la Galați, la mama Andreei Antonescu. Artista încearcă atât cât îi permite timpul să fie mereu alături de fiica ei, care înseamnă totul pentru ea. În plus, nu uită niciodată să o facă să zâmbească și să o răsfețe cu diferite cadouri. Aşa a făcut și zilele trecute când a surprins-o pe Sienna cu un cadou inedit, de suflet. Celebra artistă i-a oferit fiicei sale o carte inedită, intitulată „Gânduri pentru fiica mea Andreea și Sienna”, ce conține multe mesaje de iubire și poze cu cele doua din diferite momente ale vieții. Sienna a lăcrimat de fericire la primirea cadoului, mai ales când a citit mesajele din carte.

andreea antonescu si fiica ei
andreea antonescu si fiica ei

„Sienna a plâns când a început sa citească cartea. Cred că a fost singurul cadou care a impresionat-o atât de tare! Le mulțumesc celor de la Your Life Book!”, ne-a declarat Andreea Antonescu.

andreea antonescu si sienna
andreea antonescu si sienna

Andreea Antonescu este foarte mândră de fetița ei, Sienna, care îi seamănă în totalitate și s-a transformat într-o mică fashionistă. Vedeta adoră să își îmbrace fetița după ultimul trend și este foarte cochetă. Artista postează frecvent poze alături de fetița ei și le arată fanilor ce relație specială au. „Tu ești partea perfectă a vieții mele!” / „Iți mulțumesc @sienna_spak pentru că-mi faci viata perfectă!”, sunt doar două din mesajele postate pe rețelele de socializare de Andreea Antonescu pentru fiica ei.

andreea antonescu si fata ei
andreea antonescu si fata ei