Angeles lansează „Iubire sau blestem”, o piesă inspirată din viața reală

14
angeles iubire si blestdm
angeles iubire si blestdm

Angeles lansează „Iubire sau blestem”, o melodie cu un sound care te poartă de la funk la dance și care vorbește despre speranța în iubire. Este posibil să găsești pe cineva exact așa cum îți dorești? Răspunsul îl dă Angeles in noua sa piesă. „Textul piesei „Iubire sau blestem” este inspirat din viața personală și redă traseul unui lung șir de situații prin care am trecut, iar datorită faptului că nu mi-am pierdut speranța nicio secundă, am reușit într-un final să găsesc pe cineva așa cum mi-am dorit. Piesa a prins contur în studiourile Tuan Records, unde am lucrat alături de Tudor Fornea și Niculae Robert Andrei. Ne-am lăsat complet duși de val și am încercat să aducem un sound fresh prin a combina stilul funk cu stilul dance”, a povestit artistul.

angeles
angeles

Cine este artistul?
Angeles, pe numele său real Alin Florin Dumitru, face muzică de 17 ani și a avut colaborări cu artiști din diverse zone ale industriei muzicale. Până acum a lansat două albume, 2:30 (EP), în anul 2017, și Doli, în 2018. După viața sa s-ar putea face un film, pentru că e plină de culoare și presărată cu foarte multe lucruri inedite, care îl inspiră atunci când compune.
Angeles a mai lansat piesa „Fără culoare”, care a ajuns la peste 1 milion de vizualizări pe YouTube în doar 4 luni. „Versurile sunt inspirate din viața tumultuoasă a unei relații. El își dorește să oprească timpul, să retrăiască momentele ce i-au adus împreună, să uite dezamăgirile și să aibă curajul să-și împărtășească iubirea până la capăt”, spune artistul despre mesajul melodiei.