Aparitie speciala a actritei Cristina Deleanu in sitcomul Trăsniții

267
cristina deleanu
cristina deleanu

Azi, 29 septembrie si maine, 30 septembrie, Trasnitii vin, la Prima TV, de la ora 19.30, cu un episod special in care isi va face aparitia actrita Cristina Deleanu. Ea va interpreta rolul unei femei care ii va da lectii de bune maniere lui Marlanu.

Ema (Livia Taloi) ii atrage atentia presedintelui Pupaza (Grig Chiroiu) ca e foarte periculos sa-l tina pe Marlanu (Toni Ionescu) consilier prezidential. Cei doi se hotarasc sa-l trimita la o scoala de bune manière, cea a coanei Chirita (Cristina Deleanu), patroana restaurantului Miristea. Va invata Marlanu bunele manière? Va face fata coana Chirita sau il va transforma pe Marlanu’? Toate acestea in episoadele de azi si de maine a sitcomului Trasnitii, de la ora 19.30, la Prima TV.

Serialul care a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv sitcom din lume, Trăsniții, este la Prima TV cu o nouă abordare, o satiră tăioasă la adresa clasei politice din România și a intereselor meschine ale acesteia. Gașca trăsnită așteaptă telespectatorii în fața televizoarelor, de luni pana joi, la Prima TV de la ora 19.30 pentru a savura hazul de necaz făcut de trăsniți pe seama a ceea ce se întâmplă în actualitatea românească. Comedia bate viața…politică!