Aris & Ya Rick au lansat videoclipul piesei „I’m not your kind”

18
Aris & Ya Rick au lansat videoclip
Aris & Ya Rick au lansat videoclip

Asteptarea a luat sfarsit si dupa luni intregi de munca iata ca s-a lansat videoclipul piesei „I’m not your kind”, colaborarea speciala dintre artistii Aris & Ya Rick pe care va invitam sa o urmariti in continuare.

Aris & Ya Rick - videoclip piesa - I m not your kind
Aris & Ya Rick – videoclip piesa – I m not your kind

Piesa “I’m not your kind’ este o colaborare intre cantautoarea Aris (Larisa Ciortan) si producatorul rus Ya Rick. Video-Clipul a fost regizat de Alex Ispas si filmat intr-o hala din afara Bucurestiului, iar filmarile au durat aproximativ 12 ore. Razbunarea si tradarea sunt subiectele acestei piesei, ceea ce se poate observa si in clip. Putem interpreta mesajul atat ca o razbunare din dragoate, cat si ca o tradare a increderei sau a prieteniei. Alaturi de Aris si Ya Rick, in clip ii vom intalni pe dansatorii Cosmin Adrian (finalist si semifinalist “Romanii au talent”) si Andrei Dolcos, dar si pe Geo Catana care desi a jucat rolul victimei, in viata reala este politist. Spre finalul clipului isi face aparitia si cel mai tatuat om din Romania, Ugly Boy (Christian Moraru).

video aris
video aris

Ya Rick a colaborat in calitate de Dj, producator si co-producator cu nume mari din industria muzicala internationala precum Imanbek (remixul piesei “Roses”) , David Guetta, Sia, Sean Paul, Sofia Reyes, LP , Rita Ora.