Bella Santiago este castigatoarea sezonului 14 din „Te cunosc de undeva”!

62
bella santiago a castigat te cunosc de undeva
bella santiago a castigat te cunosc de undeva

Vedeta care a câştigat cei 15.000 de euro puși în joc pentru „Te cunosc de undeva” este nimeni alta decât sexoasa filipineză Bella Santiago in varsta de 29 de ani. În 2016, și-a încercat norocul la „Românii au talent” emisiunea de la PRO TV, dar lovitura a dat-o anul trecut, la „X Factor”, unde a castigat premiul cel mare de 100.000 de euro. Apoi a semnat un contract cu Cat Music şi a cântat în trupa Jukebox. Cei care au urmărit „Te cunosc de undeva”, show-ul transformărilor au putut-o pe vedea pe Bella intrând în pielea unor vedete precum Beyonce, Ariana Grande, Nicky Minaj și Mihaela Runceanu. Solista şi-a făcut deja un nume în ţară şi speră să dea lovitura cu piesele ei. Sambata seara a intrat in competitie cu Diana Matei sicuplurile formate din Monica Anghel si Alex si Cezar Ouatu si Serban Copot.

juratii te cunosc de undeva
juratii te cunosc de undeva

Cei patru finaliști – Bella Santiago, Diana Matei, duetul Cezar Ouatu si Serban Copot si  duetul Alex si Monica Anghel – vor fi jurizați nu doar de Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) șAurelian Temișan (all the show), ci și de colegii nefinaliști: Sorana Darclee Mohamad, Grigore Gherman, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu  șAda șCornel Palade, într-un show care nu trebuie ratat. Însă toți concurenții vor cânta în cea mai importantă gală a acestui sezon. Finaliștii vor fi protagoniștii unor fragmente din musicaluri celebre de Crăciun, iar nefinaliștii vor interpreta cântece de sezon. Momentele coregrafice ale serii vor fi susținute, ca de obicei, de Furnix Team, baletul condus de Furnica. La finalul unei seri spectaculoase, telespectatorii Antenei 1 vor afla cine este regele transformărilor. Câștigătorul trofeului în valoare de 15.000 de euro va dona banii unui caz umanitar susținut de Fundația Mereu Aproape.

prezentatorii te cunosc de undeva
prezentatorii te cunosc de undeva

Așadar, în marea finală Te cunosc de undeva!, concurenții rămași în joc vor prezenta câte un fragment dintr-un musical celebru de Crăciun. Diana Matei îi va invita pe toți într-un palat de iarnă rusesc, acolo unde o prințesă retrăiește strălucirea și gloria familiei sale pierdute, și se va transforma în rusoaica Anastasia.

Bella Santiago va deveni unul dintre personajele negative ale celebrului musical O poveste de Crăciun și va fi un fel de Grinch feminin, mai precis Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din musicalul amintit.

bella santiago castigatoare te cunosc de undeva
bella santiago castigatoare te cunosc de undeva

Frații Alex si Monica Anghel le fac tuturor o invitație la balul de încoronare al Elsei din Regatul de gheață, acolo unde sora reginei, frumoasa Anna, îl întâlnește pe prințul Hans și cântă împreună Love is an open door.

Ultimul musical ales de ruletă pentru finala acestui sezon spune povestea unui om care a crescut la Polul Nord. Din cauza faptului că nu se putea adapta în lumea spiridușilor lui Mos Crăciun, acesta este trimis la New York, printre semenii săi. Cezar șȘerban vor cânta un fragment din acest musical, transformați în prietenii cei mai buni ai Moșului – doi Elfi simpatici, talentațși puși pe șotii.