Canta o luna in America si cand se intoarce are din nou spectacole in tara! Cand pleaca Gabriel Dumitru in vacanta?

83
gabriel dumitru canta in america
gabriel dumitru canta in america

Inca de anul trecut, indragitul interpret Gabriel Dumitru a plecat in America, unde canta alaturi de prieteni si de Junii Sibiului. Acolo l-a prins anul nou si tot acolo se distreaza alaturi de alti interpreti de muzica populara care ii sunt prieteni. Iar printre cantari are timp atat de vizitat cat si de cumparaturi.

gabriel dumitru alaturi de prietenele lui
gabriel dumitru alaturi de prietenele lui

S-ar parea ca solistul alaturi de colegii lui vor avea un nou concert pe 17 ianuarue si vor canta la New York in Romanian Garden. Gabriel Dumitru ii va avea alaturi pe Oana Tomoioaga, Sinziana Stefan si Stana Stapanescu alaturi de Ansamblul folcloric profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”.

afis spectacol new york
afis spectacol new york

Toata aceasta depalasare se va termina la final de ianaurie caci solistul se va intoarce si va avea un nou concert in tara. Este vorba de aniversarea unui coleg de breasla, Valentin Sanfira, care va avea loc pe 31 ianuarie, de la ora 18.00 in Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti, unde va mai canta alaturi de prieteni comuni printre care Beatrice Bandoiu, Paul Ananie, Codruta Filip, Nicolae Datcu si multi altii care vor sarbatori pe Sanfira si 15 ani de cariera.

afis spectacol in pitesti
afis spectacol in pitesti

Oricum, solistul de muzica populara are deja agenda plina si dupa ce va termina cu spectacolele pe care le are de sustinut isi doreste sa plece si intr o vacanta exotica departe de lumea dezlantuita a show-bizz-ului autohton.

sexy gabriel dumitru
sexy gabriel dumitru