Care este legatura profesionala dintre solista Alina Sorescu si compozitorul Mihai Alexandru

7
mihai alexandru si alina sorescu
mihai alexandru si alina sorescu

Cele mai frumoase prietenii dainuie peste ani si aici este si cazul celei dintre solista Alina Sorescu si Mihai Alexandru, care lucreaza de ceva timp impreuna. Alina a poevestit pentru click.ro ce legatura e intre ea si compozitorul. „Am lucrat și lucrez cu mulți compozitori, dar cel mai intens colaborez cu Mihai Alexandru. Este un muzician desăvârșit, care înțelege din prima ce îmi doresc.

alina sorescu cu mihai alexandru la studioul de inregsitari
alina sorescu cu mihai alexandru la studioul de inregsitari

Prima colaborare cu el a fost când aveam 16 ani și mi-a adus mult succes – piesa “Te iubesc și tu știi”; i-am și făcut un remix de curând, pentru că ni s-a făcut dor. Iată că acum îmi compune cele mai multe dintre cântecele pe care le cânt cu picii (“Cântăm cu Alina”, “Tableta”, “Suntem Picii lu’ Soreasca”), a realizat și genericele pentru noua emisiune “Alina și picii ei”, de la Tvr, ilustrații muzicale pentru vlogurile mele de pe YouTube… chiar suntem prolifici împreună!”, a povestit Alina Sorescu.

alina sorescu in studioul de inregistrari
alina sorescu in studioul de inregistrari

Tot vedeta a povestit si ce proiecte are in continuare. „Dublez cântece din desene animate, îmi folosesc vocea pentru campanii ale multor branduri. Și acum cânta copiii “Hei, lu-lu-lu-lu-lu-lu-lupilu…” de anul trecut. Acum am făcut tot împreună cu Mihai Alexandru un spot radio despre mixuri pentru clătite americane! Îmi place lumea copiilor și a produselor care le sunt dedicate”.