Carmen Velcea, creator de programe pentru reprogramarea mentală, consilier psiho-spiritual, a scris doua carti!

43
carmen velce-carte
carmen velce-carte

Scriitor, creator de programe pentru reprogramarea mentală, consilier psiho-spiritual: “Soluția marelui succes în viață: armonizarea sufletului, a minții și a corpului!”  Într-o perioadă cu multe evenimente planetare, trebuie să ai ceva curaj pentru a pătrunde pe un teritoriu greu accesibil și plin de necunoscute, pentru cei mai mulți dintre noi.  Și totuși, există astfel de persoane, care, în pofida acestor vremuri de răscruce, îndrăznesc să meargă înainte, reușesc să aibă un cuvânt de spus și fac performanță în adevăratul sens al cuvântului. Una dintre aceste persoane este Ionela Carmen Velcea.

carmen suflet pe file
carmen suflet pe file

Autor, creator de programe pentru reprogramare mentală, consultant în introspecție psiho-spirituală și ține alternativ, ședințe de tarot și pendul, implicându-se cu responsabilitate și pasiune, alegând calea cea mai bună pentru viața fiecăruia , după caz, care i-a cerut ajutorul.

Toate aceste lucruri, pe care le creează și dezvoltă continuu, servesc unui singur scop: de a ajuta oamenii să-și descopere “Puterea Interioară” și când sunt în stări de anxietate, depresivi, abătuți de probleme, descurajați, numai găsesc drumul cel bun, numai știu încotro s-o ia și ce să mai creadă!

2016 a fost anul în care a început să facă pași timizi în dezvoltarea sa personală și să-și vindece propriile traume din trecut. Astfel, a putut ieși dintr-o depresie severă de peste șase ani, participând la diverse cursuri, citind zeci de cărți pe teme de psihologie, dezvoltare personală și multă informație despre schimbarea gândurilor limitative și spiritualitate.

Acum, Carmen a ajuns la performanța să prezinte și să îndrume spre o altă perspectivă a vieții și dinamică umană, pe cei care au intrat în colaps! Perfecțiunea nu există, dar această fată cu ochii căprui, suflet bun și un zâmbet de copil, te poate învăța, dragă cititorule, cum să ajungi mai aproape de “soare “, important este să vrei și tu! Carmen a acordat un interviu pentru www.revistavedetlor.ro de unde puteti citi mai multe lucruri exclusive.