Catalin Botezatu s-a alaturat unui nou proiect indraznet in care vedetele isi liciteaza hainele!

9
catalinbotezatu
catalinbotezatu

MyPrecious.STORE lansează vineri, pe data de 17 aprilie 2020 la ora 20:00 prima platformă de marketplace unde utilizatorii pot achiziționa în sistem de licitație lucruri ce aparțin vedetelor lor preferate. Platforma este disponibilă la urmatorul link  Dupa cum știm, există o regulă nescrisă care spune că persoanele publice n-ar trebui să poarte de două ori aceleași haine. În concluzie, șifonierul unei vedete nu este niciodată încăpător.

catalin botezatu
catalin botezatu

Astfel a venit ideea proiectului MyPrecious.STORE: vedetele își pot vinde hainele, iar cei care vor sa adopte stilul lor, le pot cumpără. Pe platformă se vor gasi haine unicat și branduri de lux la prețuri corecte. MyPrecious.STORE functionează în sistem de licitație a utilizatorilor pentru fiecare produs. Datorită faptului că în această perioadă se lucrează mai mult de acasă, fapt ce afectează psihicul multora dintre noi, platforma MyPrecious.STORE vine în ajutorul utilizatorilor săi cu scopul de a crește moralul acestora.

diana bart
diana bart

Prin utilizarea serviciilor, aceștia pot profita de ofertele de pe platformă pentru a arăta și a se simți mai bine, dar si de a se conecta cu vedetele, chiar și de acasă. Printre vedetele care au ales deja să se alăture proiectului se numără Cătălin Botezatu, Oana Roman, Cătălin Cazacu, Diana Bart, Roxana Nemes, Clara Rotescu sau Ozana Barabancea.