Catalin Maruta a tras „lozul castigator”, iar Andra si-a surprins fanii

213
andra si andreea lege de la vip business voyage
andra si andreea lege de la vip business voyage

Cu Andra si Catalin Maruta m-am revazut dupa mult timp, intr-un cadru restrans, la hub-ul de beauty Le Grand Art, care sarbatoreste intr-un mod inedit, timp de o luna intreaga, 5 ani de existenta. Am avut ocazia sa ne revedem cu ei si nu numai intr-un cadru restrans la niste prieteni  foarte buni.

dominique
dominique

Ne-am aflat si noi printre acesti prieteni, impreuna cu Andra, Catalin Maruta, fermecatoarea Claudia Neghina care este insarcinata, Romeo Visca, unul dintre actorii din „Adela”, solista Dominique, Andreea Arsine – castigatoarea Exatlon sezonul 3, Ana Otvos Exatlon, Navi, Mihai Munteanu de la Bere Gratis sau creatoarea de moda Ana Novic care s-au bucurat de surprize speciale, cea mai importanta fiind tombola cu cadouri unu si unu. andreea arsine, castigatoarea exatlon3 raluca anghel, mihai bere gratis, maridana arsene si ana otvos

andreea arsine, castigatoarea exatlon3 raluca anghel, mihai bere gratis, maridana arsene si ana otvosAndra ne-a povestit ca pregatit cateva piese de senzatie iar asta nu e totul caci mai are si alte surprize. „Am filmat si cateva videoclipuri pentru urmatoarea perioada, o sa am mai multe surprize, o sa fie si un featuring, nu va spun cu cine. Am zis sa le filmam in avans, sa le pregatim surprize oamenilor. Piese latino poate ca voi lansa pe vara, deocadata vor fi piese de primavara si de suflet. Apoi in vara melodii latino si in toamna din nou melodii mai de suflet asa cum mi-am obisnuit sufletul”, spune Andra.

tort ew sweets
tort ew sweets

Cătălin Măruță a fost câștigătorul Premiului cel mare la Tombola prilejuita de aniversarea de 5 ani a hub-ului Le Grand Art.

Catalin Maruta
Catalin Maruta

Premiile au fost 5 dermatoscopii generale ( screening corporal), oferite de Skinmed Clinic și o vacanța de cuplu de 5 zile in Dubai, oferită de VIP Business Voyage. Cunoscutul hair-stylist Raluca Anghel l-a făcut fericit pe celebrul și simpaticul prezentator TV, anunțându-l ca dorința i s-a împlinit – vacanța dorita de acesta fiind castigata gratie extragerii prin random.org.