Ce au în comun Sonia Trifan și Ana Otvoș? Sonia in iposatze sexy

  23
  sonia-trifan sexy
  sonia-trifan sexy

  Una este designer si cealaltă sportivă și toate fac performanță în domeniile lor de activitate. Ipostazele sexy in care au fost văzute tot mai des în ultimul timp pe rețelele lor de socializare ne-au atras atenția. Iar elementul care leagă hainele, muzica și sportul pare să fie dragostea fetelor pentru băile turcești, atenția sporită pe care ele o acordă frumuseții și calității pielii. Foarte îndrăgite și urmărite de publicul larg, cele trei vedete sunt foarte atente la imaginea lor, felul în care arată și aleg să se expună fiind îndelung studiate. Si pentru că pandemia nu prea le încurajează să călătorească la hammam-urile consacrate din Turcia, ale au ales să beneficieze de ritualul ancestral de curățare și înfrumusețare la ele acasă, cu senzaționala mănușă Nude, instrumentul perfect care ajută la detoxifierea organismului, înfrumusețarea pielii și reducerea stresului, oferind o experiență unică pentru minte și corp.

  xonia trifan in cada
  xonia trifan in cada

  Spre deosebire de alți exfolianți corporali, mănușa Nude în două variante – pentru față și pentru corp – este realizată din fibre naturale de mătase, ce ajută la îndepărtarea eficientă și delicată a celulelor moarte de pe suprafața pielii, făcând-o mai strălucitoare ca niciodată.

  Sonia Trifan, fashion-designer: “Iubesc machiajul, dar între emisiuni, filmări și ședințe foto, pielea mea trebuie să respire… de aceea, seara, atunci când mă demachiez, vreau ca tenul meu să fie frumos și sănătos, așa, natural. Mănușa Nude pentru ten mi s-a potrivit de minune de la prima folosire. Este realizată exclusiv din fibre de mătase, atât de plăcute la atingere… Nu e nevoie de niciun alt produs pentru peeling, mănușa exfoliantă îndepărtează singură stratul de celule moarte și impuritățile, lăsând tenul perfect curat, revigorat și catifelat” – a scris Sonia pe contul ei de Facebook.

  Ana Otvoș, finalistă sezonul 2 Exatlon Romania: “Mi-aș dori mult să ajung în Istanbul, locul unde de fiecare dată când merg, mă relaxez negreșit la hammam-urile lor! Cum pandemia nu s-a sfârșit încă, am reușit să înlocuiesc hammam-ul cu mănușa Nude, direct acasă. Pentru că vreau ca pielea mea să arate perfect, mai ales după o zi lungă cu antrenamente grele în sală. O baie caldă și un scrub eficient și delicat fac minuni pentru piele și relaxare musculară. O folosesc deja de aproximativ o lună și sunt extrem de încântată de rezultate”