Ce de oameni frumoşi au venit la nunta soţilor Pastramă! Iată ce meniu au avut!

64
sotii pastrama
sotii pastrama

Brigitte şi Florin Pastramă s-au căsătorit la scurt timp după ce au ieşit din reality-showul „Ferma – Un nou început”, acolo unde s-au şi întâlnit prima oară. Pe 7 iulie cei doi s-au căsătorit religios, după ce iniţial au mers la sfatil popular pe 27 mai. Pentru acest eveniment fosta domană Năstase a avut parte de două rochii creeate de designerul isrelian Galia Lahav, care le-a creeat şi vedetelor internaţionale Beyonce sau J. Lo ţinute de show şi care au costat în jur de 30.000 de euro amândouă.

familia Brigittei
familia Brigittei

Cei doi au avut alături de ei familiile şi prietenii. La Brigitte au venit copiii ei, mama, surorile şi mulţi prieteni iar la Florin Pastramă au venit fraţii şi mama lui, şi cei mai buni amici ai acestora. În plus au venit foarte mulţi colegi din reality-showul „Ferma – Un nou început”, din spatele sau din faţa camerelor de luat vederi. Dintre fostii concurenti au fost Ioana Filimon, Otilia Bilionera, Remus Boroi, Kamara, Jorge care a si cantat, Marius Crăciun, câstigatorul marelui premiu, Cătălin Morosanu.

cu fostii colegi de la Ferma
cu fostii colegi de la Ferma

Nunta a fost presarata cu o multime de surprize, de la cei care au cantat pentru miri, la decorurile si mancarurile alese de nuntasi. Acestia au avut si un tort de 5 etaje, plus meniuri cu multe feklul de carne. Fluturi in loc de porumbei şi multe alte surprize. Brigitte le-a gatit invitatilor un fel din porumb si grau fiert, tocmai ca sa le aduca aminte de ce au mancat in Ferma. Mireasa a fost furata si rascumparata, iara acum, dupa luna de mire, cei doi sunt asteptati cu un mostenitor.