Ce familie frumoasa are Bianca Dudaksiz! Vedeta se relaxeaza in Turcia!

23
bianca dudaksiz si sotul
bianca dudaksiz si sotul

Fermecătoarea Bianca Dudaksiz care a făcut show la „Vocea Turciei” unde a întors patru scaune, are povesti de viata interesante pe lângă cea în care şi-a reântâlnit mama după 28 de ani de când s-a născut. Solista este casatorita si are un copil, un baietel frumusel foc, pe care il iubeste la nebunie. Momentan ea si sotul alaturi de fiu au plecat in Turcia cu diverse treburi, insa inainte ne-a spus la petrecerea Cosmopolitan de 20 de ani cum s-au cunoscut si cum a inceput povestea lor de dragoste.

bianca dudaksiz si familia
bianca dudaksiz si familia

„Eu si sotul meu ne-am cunoscut în 2011, în primăvară, când eu am mers în Cipru de Nord, unde aveam concert. Pentru mine a fost dragoste la prima vedere, ca să zic aşa, l-am văzut şi am zis să-mi petrec tot restul vieţii alături de el. Ne-am născut penntru că prietenul lui cel mai bun era general managerul hotelului unde cântam eu şi m-a întrebat dacă vreau să beau ceva cu el. Mie mi se părea un vis pentru că deja eram foarte îndrăgostită şi la trei zile după ce ne-am cunoscut m-a cerut de nevastă. Am acceptat, a venit să-mi cunoască familia, ai mei l-au plăcut foarte mult şi apoi ne-am căsătorit în România chiar la biserică aici, care era ortodoxă, ceea ce era mai neobişnuit”, ne-a povestit Bianca care în urma căsătoriei se numeşte Dudaksiz.

bianca si sotul
bianca si sotul

Între timp a devenit mama unui băieţel pe care îl iubesc ca ochii din cap. În 2013 a participat şi la „Vocea Turciei”, unde a întors patru scaune şi solista şi-a continuat cariera. Surpriza anului acesta a fost faptul că şi-a cunoscut mama după 28 de ani şi au devenit unele dintre cele mai bune prietene şi confidente, fiind mereu împreună peste tot. Zilele acestea Bianca se întoarce în Turcia şi este pregătită să lanseze o nouă piesă pentru care a intrat deja în studiourile de înregistrări.