Ce mai fac foştii concurenţi de la „Exatlon”? Ar mai participa la un alt sezon din reality-show?

915
fosti concurenti exatlon
fosti concurenti exatlon

Dacă v-aţi uitat la cele trei sezoane ale reality-showului „Exatlon” de la Kanal D, îi ştiţi cu siguranţă pe foştii concurenţi. O parte dintre aceştia au fost la Untold, unde s-au întâlnit mai mulţi concurenţi din sezoanele trecute. Am profitat de situaţie şi am aflat ce mai fac aceştia şi dacă ar mai participa la încă un concurs de acest tip, mai ales că se aude că în iarna anului următor s-ar face „Exatlon All Stars” tot la Kanal D. I-am întrebat ce fac, ce proiecte mai au şi ce ar face dacă ar mai primi propunerea de a merge la un sezon „Exatlon” şi iată ce ne-au răspuns Radu Frandeş şi Ştefan Floroaica (din primul sezon) dar şi Mihai Berar, Gabi Nedelcu, Alex Stoica, Ana Cazan şi Ovi Jimborean din sezonul 3 al emisiunii de la Kanal D.

concurentii au mers la sala
concurentii au mers la sala

„Am venit la Cluj pentru a fi alaturi de prietenii pe care mi-am facut la „Exatlon” distrandu-ne la festivalul de muzica Untold. Aş vrea sa imi deschid un club de dans sportiv in Bucuresti impreuna cu fratii mei Alex şi Dragos Nedelcu şi sa imi termin facultatea la care sunt Universitatea de educatie fizica si sport. Cu siguranta as mai participa la Exatlon”, ne-a spus Gabi Nedelcu.

fosti concurenti exatlon
fosti concurenti exatlon

„Aici locuiesc, la Cluj și am grija de “Războinicii” mei .. și nu numai – le gătesc tot ce vor… Proiectul meu de moment si de viitor este sa pot in continuare sa vad zâmbetul pe buze a celor care ma înconjoară din tot ceea ce fac pentru ei cu suflet ,atât profesional cât și personal. As mai participa la „Exatlon” doar in conditiile in care m ar vrea cei care ma cunosc din concurs si nu numai si daca consideră că au nevoie de același sprijin care si l au dorin la momentul respectiv”, spune si Radu Frandes.

„Ce facem aici? Vorbisem din Dominicana cu colegii de la „Razboinici” sa venim la Cluj, la Untold, dar mai ales sa ii revad, pentru ca totusi am stat atata timp la baraca, lucru care consider ca ne-a unit cel mai mult, si nu ii puteam lasa balta. Ce proiecte am: deocamdata cel mai mare proiect de anul acesta a fost „Exatlon”, iar acum vom vedea ce va fi pe viitor pentru ca vreau sa profit de imaginea pe care o am pentru a putea fi un exemplu pe viitor. Daca as mai participa la „Exatlon”? Cu siguranta as mai participa la „Exatlon” pentru ca am niste treburi de dovedit, in primul rand mie si in al doilea rand sa inchid gura multor persoane”, spune Alex Stoica.

„Inca din timpul emisiunii, noi ne am propus sa organizam o intalnire in Cluj, dupa terminarea acesteia… ma bucur pentru faptul ca am reusit sa realizam acest obiectiv, chiar daca nu s-a putut sa fim in formula completa, bucuria reintalnirii a fost intens resimtita. In momentul de fata sunt implicat in mai multe proiecte pe plan profesional. Și mare parte din timpul liber îl dedic evenimentelor pro-sport, la care sunt invitat. Popularitatea in zona a crescut masiv , mai ales in rândul doamnelor pe care, fie vb intre noi, le iubesc!
Daca se va organiza un sezon de „All stars” la „Exatlon” si daca voi fi invitat sa particip ma voi pregati intens pentru aceasta provocare si bineinteles ca o voi accepta.Experienta „Exatlon”, pot spune ca m-a intarit si daca voi avea ocazia sa particip din nou, voi trece competitia la un alt nivel”, spune Mihai Berar.

„Am profitat de festival pentru a ma reîntâlnii cu o parte din familia „Exatlon” România, ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa stam impreuna intr-un cadru frumos organizat de Radu Frandes concurent Exatlon România sezon 1, ne-a înfruntat cu gusturi mediteraneene, insa nu in ultimul rând doresc sa-i mulțumesc lui Mihai Berar pentru confortul pe care ni l-a oferit in Cluj Napoca!
După ce m-am întors de la „Exatlon” viața mea s-a schimbat in bine ,am dobândit o schimbare buna mentala cât și profesională. Acum lucrez in domeniul sportului, sunt antrenor personal la o sala renumita din București,
Și pe viitor doresc sa-mi deschid propria mea afacere, tot in acest domeniu. Aş m-ai încerca o astfel de experiența, întodeauna vom avea de învățat din orice experiența din viața noastră!” spune şi Ana Cazan.

„Sunt în Cluj din 2007 de când am început studiile. În 2012 m-am apucat pentru prima dată de sporturile de contact (MMA, Brazilian Jiu-Jitsu, Lupte libere, Grappling). Mi-am deschis propriul business, sala de Fitness IRIS POWER GYM în 2015 după ce am activat în domeniul public mai bine de 8 ani. Experiența în sectorul public m-a ajutat să accesez fonduri europene, cu care mi-am dotat sala cu aparatură de ultimă generație. În prezent trăiesc din ceea ce îmi place (sport, personal training, cursuri de autoapărare inclusiv la domiciliu) pentru că după ce am investit timp și bani în aces business era și cazul să îmi văd visul împlinit. Nu mă îmbogățește, dar îmi asigură un salariu lunar uneori acceptabil, alteori mai puțin acceptabil, depinde de sezon. Îmi doresc să ajut oameni cu fiecare ocazie dacă pot și imi demonstrează că merită să fie ajutați. Desfășor activități filantropice în 95% din cazuri doar pentru copii care provin din familii defavorizate. Îmi doresc o familie în următorii 2-maxim 3 ani (acum am 31, deci nu mă grăbesc încă). „Exatlon” m-a schimbat ca om, chiar dacă perioada petrecută acolo a fost prea scurtă. A fost un duel nedorit  din care am simțit că dacă voi pierde pentru mine nu va fi sfârșitul, dar adversarul meu de acolo ar avea și el o șansă în plus să se realizeze și să aibă și el dreptul la o viață mai bună. Întâlnirea cu ei (cu unii dintre ei) rămâne mereu o plăcere maximă pentru că ne leagă pe viață niște amintiri și experiențe unice. Am rămas plăcut surprins că nu s-au schimbat și au rămas la fel de frumoși ca și caractere, și mult mai bine reușiți fizic decât atunci când au intrat în joc. Mi-am dorit să le arăt ospitalitatea ardelenească și modul în care sunt eu primit în Cluj în casele celor care ne-au urmărit pe micile ecrane. Dacă ar fi să mai repet experiența EXATLON, ar fi un DA categoric, însă desigur cu mici, chiar foarte mici modificări contractuale și nu mi-ar păsa de modul în care ar fi constituită echipa atâta timp toți am fi cerebrali, maturi și pregătiți să facem un show care să se plieze exact pe cererea publicului care ne-ar urmări (scandal, spirit de echipă, rezistență la presiuni și contraatac verbal atunci când este cazul, pentru a ține telespectatorii tot timpul în suspans), public care vrea și “pâine (competiția propriu-zisă) și sânge (scandal bine pus la punct de noi cei așa-ziși protagoniști)”, ne-a spus şi Ovidiu Jimboreanu.