Ce pasiuni comune au solistul Gigi Oprea si fiica sa Raisa, aniversatii saptamanii!

192
george oprea si raisa
george oprea si raisa

Zile speciale pentru oameni speciali. Pe 25 februarie, la împlinirea unei vârste frumoase, 47 de ani, solistul Gigi Oprea se simte un om împlinit și asta nu numai pentru că este sufletul și coordonatorul formației Coral2, înființată în anul 2000, umplând inimile oamenilor de bucurie, la diverse evenimente. Spirit veșnic neobosit și plin de inițiativă, Gigi Oprea a pus în practică un proiect, cu fonduri europene, reușind astfel să vină în întâmpinarea copiilor dornici de afirmare în plan artistic. Celor pasionați de muzică li se îndrumă pașii cu talent, pricepere și dăruire, toate izvorâte dintr-o inimă uriașă care bate lângă, care bate numai pentru… Raisa, Rai cum îi place lui să își alinte minunea de fetiță care îi calcă pe urme.

La cei 9 ani, pe care îi va împlini pe 28 februarie, RAI, sufletul lui tata, elevă în clasa aII-a la Liceul de Arte „Ionel Perlea” din Slobozia, este pasionată evident de muzică și… de pescuit, exact ca și tatăl ei. Studiază pianul și ia lecții de canto, participând deja la diverse concursuri, palmaresul vorbind de la sine: Premiul I, la Concursul„Steluțe de Crăciun”- 2020, Premiul II, secțiunea pop românesc, la Concursul „Tonomatul muzical”- 2021, Premiul I, secțiunea etno-pop, la Concursul „Să cânte tinerețea!”-2021. În rest, ca
oricărui copil, îi place să se joace și cu cine oare dacă nu cu cel mai bun prieten al ei, un cățeluș mic și negru, cu blana sârmoasă și ochi vioi, tovarăș nedespărțit care a învățat să pozeze în clip-uri, alături de ea. Doi nativi ai zodiei Pești cărora le urăm din toată inima și cu toată dragostea La multi ani fericiti, sanatate si vise implinite.