Ce program de sarbatori are Televiziunea Favorit?

14
craciun in moldova
craciun in moldova

Sărbătoarea iernii începe la Televiziunea Favorit cu spectacolul aniversar din 15 decembrie. La împlinirea a 17 ani de existență, postul va fi sărbătorit printr-o ediție specială, cu transmisiune live, începând cu ora 16.15. Raluca Diaconu, gazda petrecerii, va întreține atmosfera și va aduce alături de ea artiști de renume. Vor fi mese pline de bucate, vin fiert și cea mai aleasă atmosferă de sărbătoare. Printre invitați se numără: Simona Dinescu, Constantin Bahrin, Margareta Clipa, Cornel Borza, Mihaela și Ciprian Istrate, Laura Lavric, Maria Cârneci, Irina Mihoc și mulți alții.

Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun, de la ora 14.15, în podcast-ul “Dincolo de cântec”, Irina Loghin își deschide sufletul în fața telespectatorilor iar de la ora 21.00 vă invităm să urmăriți un interviu emoționant realizat cu „mireasa cântecului popular” – Viorica Flințașu. Veţi avea şi un minunat concert de colinde tradiţionale din Bihor, începând cu orele 16.15, transmis de la Biserica Ortodoxă Alparea, comuna Oşorhei.

Continuăm magia acestor zile cu două ediţii speciale de Crăciun. Pe 24 decembrie, de la ora 09.30, şi pe 25 decembrie, de la 15.30, vă bucuraţi de un veritabil „Crăciun în Moldova”. O petrecere moldovenească plină de obiceiuri şi tradiţii, cu grătare, voie-bună şi invitaţi de renume, organizată de Constantin Bahrin: Grigore Gherman, Claudia Martinică, Simona Mazăre, Maria Sălaru, Maria Costioaia, Andra Matei, Georgiana Păduraru şi mulţi alţii.

Televiziunea Favorit vă invită şi la un „Crăciun de Poveste”. Raluca Diaconu, gazda emisiunii, este pregatită să îşi întâmpine oaspeţii cum se cuvine. Prima parte poate fi urmărită pe 25 decembrie de la ora 13.30 iar cea de-a doua parte în a doua zi de Crăciun, de la ora 12.00. Povestea crăciunului va fi spusă de: Fraţii Advahov, Paula Seling şi Ion Paladi, Theo Rose şi Damian Drăghici, Margareta Clipa, Cornel Borza, Gelu Voicu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu etc.

Şi ce poate fi mai frumos în noaptea dintre ani decât să petreci alături de oamenii dragi, pe acorduri muzicale care să-ţi atingă sufletul?! Şi ca să ne încălzim cum trebuie, începem petrecerea de la ora 17.00 şi o ţinem într-o distracţie până după miezul nopţii. Vor petrece alături de noi: Mihai Trăistariu, Nicolae Datcu, Claudia Ghiţulescu, Ion Drăgan, Alex Pugna, Aneta Stan, Geta Postolache, Daniel Trifu, Cornelia şi Lupu Rednic şi mulţii alţii.

Televiziunea Favorit îşi respectă promisiunea şi în acest an – aceea de a rămâne Televiziunea Cântecelor Noastre, cea pe care fiecare român o vede şi o aude cu sufletul.