Ce roman cunoscut a lucrat direct cu Selena Gomez in SUA! Are doar 21 de ani!

201
alexandru dobrincu alaturi de marius si bianca moga
alexandru dobrincu alaturi de marius si bianca moga

Sebastian Dobrincu este un tânăr care îşi trăieşte visul american. Se poate spune ca la 11 ani a avut primul său job iar acesta era din partea unei companii americană producătoare de yachturi, care avea nevoie de un site nou. Îi făcuse o ofertă pe Twitter şi câştigase. La 16 ani, s-a întâlnitea cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, şi cu Tim Cook, CEO-ul Apple. L-au chemat în America doar aşa, ca să-i strângă mâna şi să-l încurajeze. La 17 ani, a înfiinţat primul său start-up: Storyheap, o companie care vinde soluţii de statistică pentru conturile de Instagram şi Snapchat ale clienţilor. Printre cei care au cumpărat acest serviciu sunt Forbes, McDonald’s, Mashable, Entreprenour.com, Selena Gomez, Dj Khaled şi Justin Bieber. Asa ca s a si pozat cu Selena Gomez si s-a imprietenit cu ea.

sebastian dobrincu si selena gomez
sebastian dobrincu si selena gomez

La 19 ani, compania sa are vânzări de peste un milion de dolari! Sebastian are pe reţelele de socializare fotografii cu numeroase vedete iar anul trecut s-a intors in Romania si a lucrat cu Marius Moga la piesa „On Your Mind” la care au facut super lansare. Iar pe viitor pregateste si alte surprize alaturi de acelasi Marius Moga si Florian Rus („Strazile din Bucurtesti”)

Anul trecut a luat cateva premii si a fost nominalizat pentru Barbatul anului!

In 2019, dupa ce pe 13 septembrie si-a lansat videoclipul cu surle si trambite, a aparut atat pe coperta revistei Capital cat si pe Cosmopolitan Man. Mai mult a fost desemnat barbatul anului la Gala I Success „Celebrity Awards –“Bărbați de succes” unde a fost reprezentat de Bianca Mogam Nu dupa multa vreme a fost din nou premiat la Gala Premiilor Capital: Eroii Anului 2019, unde au fost premiati mai multi din diverse domenii. Printre premianti s-au numarat George Balta sau fratele lui Smiley, Filip Maria, dar si Sebastian Dobrincu.

david dobrincu impreuna cu mama sa pe scena
david dobrincu impreuna cu mama sa pe scena

Tanarul nascut in Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pentru toţi copiii din România, a primit din partea revistei Capital titlul de “Liderul generaţiei de mâine” la categoria “Tinerii geniali ai României”. Premiul a fost ridicat de mama acestuia si fratele lui mai mic.

On Your Mind - Sebastian Dobrincu
On Your Mind – Sebastian Dobrincu

Despre tanar s-au scris mai multe articole si a fost invitat la emisiunea „Romania te iubesc” dar si la alte showuri de televiziune, la unii onorand invitatiile daca a fost in tara, la altii neajungand. In curand veti citi un amplu interviu cu Sebastian Dobrincu, pustiul minune.