Ce sexy au fost Julia Chelaru si Ornela Pasare la prima petrecere din 2020 de la Cafeneaua actorilor din Tineretului!

411
dan helciug si julia chelaru
dan helciug si julia chelaru

Pe 28 ianuarie de la ora 20.00 la Cafeneaua actorilor din Tineretului a avut lor o petrecere privata speciala. La aceasta au participat o multime de vedete care mai de care mai cunoscute si mai speciale.

elian bacila, pictorul si gheorghe chelu
elian bacila, pictorul si gheorghe chelu

Actritele Doina Ghitescu si Anca Pandrea au venit alaturi de prieteni printre care Elian Bacila, pictorul de negru care si-a lasat sotia acasa fiind insarcinata in mai multe luni. Tot la acest eveniment a mai venit si Traian Nica Tuckman

anca pandrea
anca pandrea

Simpaticul Dan Helciug si-a afisat noua silueta caci se vede ca a slabit foarte mult in ultima vreme si s-a intretinut cu o multime de prieteni dar si cu Julia Chelaru, fosta Jianu, care si-a reluat numele de scena de pe vremea cand canta in trupele Exotic si Sexxy. Foarte sexy, solista a luat microfonul de la cei din taraf care au cantat si a intretinut atmosfera. A cantat piese de petrecere dar si din repertoriul propriu si de pe vremea cand canta in Exxotic.

claudia ghitulescu si ornela pasare alaturi de sarbatorit
claudia ghitulescu si ornela pasare alaturi de sarbatorit

Printre invitate au fost si cunoscutele cantarete de muzica populara Claudia Ghitulescu si Ornela Pasare care abia s-a intors dintr-o vacanta exotica unde a stat la soare si s-a balacit. Amandoua cantaretele sunt superbe, fiind imbracate foarte sexy. Amandoua s-au distrat si au cantat alaturi de Julia.

alya, gelu si adora
alya, gelu si adora

Solistele Adora si Alya dar si fostul concurent de la „Vocea Romaniei” si X Factor” – Cezar Dometi s-au distrat de minune si au dansat. La acelasi eveniment a fost si Daria Georgescu, solista care s-a lansat anul trecut in muzica si cu o zi in urma a implinit 16 ani. Ea a venit la party insotita de parintii ei. Alaturi de mama lor au fost si fratii Gogan, Andra si Razvan Gogan care tocmai s-au intors dintr-o vacanta in Statele Unite ale Americii.

Violeta ivu si fratii gogan alaturi de mama lor
Violeta ivu si fratii gogan alaturi de mama lor

Tara si Freddy, doi tineri care au facut muzica multa vreme, au aparut la party extrem de sexy si pareau ca formeaza un cuplu.

tara si freddy
tara si freddy

Se stie ca cei doi sunt prieteni de foarte multa vreme si au o relatie speciala. PR Mioara Radu si sotul ei au fost si ei prezenti la eveniment dar si producatoarea Ioana Lintoiu de la TVR.

Mara Georgescu si familia ei
Mara Georgescu si familia ei

Interpretul de muzica George Rotaru, care a cantat prin toate cazinourile din Las Vegas, a fost prezent si el la petrecerea de la Cafeneaua Actorilor din Tineretului. Tot acolo au mai fost Violeta Ivu de la „Big Brother”, cunoscuta si ca „fata cu pelerina” sau Ana Maria Cazan de la „Exatlon” plus multi alti invitati.

tatiana solomon si george rotaru
tatiana solomon si george rotaru

La eveniment au fost echipe de la Prima TV, Alina Eremia si Antena 1, Horatiu Tusdor, dar si Adrian Craciunescu, reporterul de la Exclusiv.ro  care sau Dorin Huntai de la radardemedia.ro, cunoscutul reporter Tatiana Solomon de la ziarul Click, care i-au fost alaturi colegului Chelu Gheorghe de la ziarul Click care a implinit 45 de ani.

adrian craciunescu si giulia
adrian craciunescu si giulia

La eveniment PR Maridana Arsene si Magda Istrate si Geanina Savu PR la Cat Music. Alaturi de fotograful Stefan Ovidiu si patroana localului Doina Guven toata lumea s-a simtit minunat si s-au distrat si au dansat pina dimineata.

tatiana solomon, magda istrate si maridana arsene
tatiana solomon, magda istrate si maridana arsene