Ce spune producatorul Osman Sinav despre serialul fenomen “Lacrimi la Marea Neagra” de la Kanal D?

68
nefes si vedat personaje in serialul lacrimi la marea neagra
nefes si vedat personaje in serialul lacrimi la marea neagra

Serialul „Lacrimi la Marea Neagra”, care va avea premiera la Kanal D in aceasta seara, la ora 20:00, se anunta a fi unul dintre cele mai puternice productii ale genului difuzate in tara noastra. Cifrele de audienta obtinute in Turcia au fost uluitoare inca de la primul episod, ne-a declarat chiar producatorul Osman Sinav, o legenda vie a Turciei.

osman sinav, producator serial lacrimi la marea neagra
osman sinav, producator serial lacrimi la marea neagra

„Am crezut in succesul acestui serial pentru ca subiectul era unul foarte puternic. Iar acest serial a reusit sa aduca telespectatori noi in fata micilor ecrane, nu doar consumatorii traditionali de serial turcesc. In prima saptamana de difuzare serialul a inregistrat 9 puncte de rating si 40 % cota de piata. La al cincilea episod difuzat ajunsese  la 21 de puncte de Rating si 44% cota de piata, atunci reprezentantii statiei mi-au spus ca este un record nemaintalnit de 15 ani”, spune Osman Sinav.

Mehmet Ali Nuroglu - personaj Vedat Sayar - Lacrimi la Marea Neagra
Mehmet Ali Nuroglu – personaj Vedat Sayar – Lacrimi la Marea Neagra

Personalitate marcanta a Turciei, Osman Sinav este considerat „Tatal serialelor de succes”, in tara sa de origine.  Nascut la 1 ianuarie, in Burdur, acesta a avut un traseu al carierei ce a imbinat mai multe arte. A studiat pictura, designul textil, a fost creatorul a sute de filme publicitare. A imbratisat si domeniul cinematografiei si pe cel al productiei de seriale. Dintre lungmetrajele produse de acesta amintim  „Moartea unui reporter de televiziune” (1987), „Carusel” (1988), Guerilla (1995), „Crazy Heart Boomerang Hell” (2002). Serialul de succes „Valea Lupilor”, produs in 2003, a fost difuzat si de Kanal D, in 2009.

Nefes si Tahir_serial Lacrimi la Marea Neagra
Nefes si Tahir_serial Lacrimi la Marea Neagra

Incepand din aceasta seara, productia „Lacrimi la Marea Neagra”, purtand semnatura aceluiasi Osman Sinav, va putea fi urmarita si pe Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20:00.  Serialul spune povestea unei femei extraordinare, care lupta pentru a-si schimba destinul, iesind dintr-o relatie marcata de violenta. Din distributia serialului amintim: Irem Helvacioglu (Nefes, rol principal femini), Ulas Tuna Astepe (Tahir, rol principal masculin) si Mehmet Ali Nuroglu (Vedat, personajul negativ).