Ce surprize mai au Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan pentru concurenţii din „Ferma”!

142
Mihaela Radulescu si Cristi Bozgan
Mihaela Radulescu si Cristi Bozgan

Un nou concurent intră în această seară în fermă și îi va pune pe toți în gardă: cu cine se va alia, ce tabără va prefera? Ce e sigur este că noul concurent va readuce la viață subiecte neplăcute din fermă, certuri mai vechi și rămase fără concluzii. Ce legătură are noul concurent cu cei rămași în fermă și, mai important, cu cei eliminați?

Ei bine, noul concurent, dintr-o serie de mai mulţi care vor urma, este Paula Pavel, make-up artist şi sora Claudiei Pavel, solista care a iesit deja din reality-showul „Ferma: Un nou început”. S-ar pîărea că aceasta a fost deranjata de aafirmatiile lui Brigitte făcute despre sora sa in emisiune si a venit sa regleze conturile.

Ca de obicei, Brigitte va fi din nou în centrul atenției: nu-și mai găsește locul, iar colegii ei își doresc ca ea să părăsească ferma. Ea a reușit să își atragă antipatii, chiar și de la oamenii cu care până nu demult s-a înțeles perfect. Pe zi ce trece, nu îi mai are deloc la inimă pe Moroșanu și pe Ioana, dar nici nu știe în ce tabară să lupte pentru marele premiul de 50.000 mii euro. Deși e evident că pe Florin Pastramă l-a câștigat de partea ei, ceilalți bandiții sunt vigilenți în ceea ce o privește. Își va trăda Brigitte colegii prin votul pentru fermierul șef? Rămâne de văzut în ediția de marți seara, de la 21:30.

Cine va fi noul fermier șef în Ferma – Un nou început?

O nouă luptă se va duce în arena de duel, o luptă pentru titlul de fermier șef al săptămânii. După ce a fost eliminat de Kamara, Remus lasă în scris negru pe alb propunerea sa pentru fermierul șef. În același timp, Florin Pastramă își dorește cu orice preț să fie lider și e pregătit de un nou duel pentru a deveni fermierul săptămânii.