Ce toamna bogata in surprize muzicale pregateste interpretul Gabriel Dumitru fanilor sai!

158
gabriel dumitru toamna
gabriel dumitru toamna

Indragitul interpret de muzicala populara Gabriel Dumitru are o multime de planuri muzicale care mai de care mai interesante. Pentru ca anul trecut a lansat piesa dance „Boca Boca” si anul acesta se gandeste la un astfel de proiect. Insa pina atunci solistul se pregateste pentru un spectacol anilversar care va avea loc pe 6 septembrie in Piata Mihai Viteazu din Targoviste. „Spectacolul este organizat de centrul cultural Targoviste si este un eveniment dedicat mie si orchestrei populare Chindia.

afis spectacol gabriel dumitru
afis spectacol afis spectacol gabriel dumitru

Un ajutor important ni l-a dat directorului Centrului Cultural Dambovita Ionut Lascaie. Artiștii care vor participa sunt prietenii mei cei mai buni și de suflet și mari artiști – Claudia Ghitulescu, Oana Tomoiga, Paul Ananie, Florentina Miinea, Alexandru Bradatan, Maria Beatrice Bandoiu, Stana Stepanescu, Narcisa Băleanu si multi altii pe care ii vedeti pe afis. Pregatesc multe surprize fanilor mei si ii astept la concert.

gabriel dumitru si claudia ghitulescu
gabriel dumitru si claudia ghitulescu

Sper sa mi fie alaturi si sa le placa ce fac. Si trebuie sa le amintesc ca tocmai am lansat o piesa noua populara care se numeste „Dragoste, inima rea” fiind o colaborare cu Ancuta Corlatan.