Ce vedeta de la Exatlon s-a apucat de cursuri de actorie si vrea sa devina actor?

25
fost concurent la exatlon
fost concurent la exatlon

Stefan Floroaica a participat la primul sezon al reality-showului „Exatlon” de la Kanal D. Am stat de vorba cu sportivul si am aflat lucruri noi despre care nu le banuiau fanii sai. De exemplu, ca s-a apucat de cursuri de actorie. „Fac actorie de opt luni, am terminat un curs la actorie de film a lui Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol. Am incheiat cursul cu ei si am ramas in relatii bune. Fac un alt curs cu Nicoleta Ciobanu, „Let it go”, e un stil american dar foarte bun si urmeaza diverse, ma indrept in directia asta. Am fost la diverse castinguri, unele le-am luat, altele nu, experienta o numesc eu”, ne-a povestit Stefan.

stefan floroaica - exatlon
stefan floroaica – exatlon

L-am intrebat daca nu a aparaut pina acum in reclame la haine si iata ce ne-a spus. „La reclame la haine nu am fost niciodata. Am refuzat asta pentru ca nu-mi place. Cand eram mic am avut o experienta cumva neplacuta in zona asta. La 14 ani am vrut sa ma fac model pentru ca eram inalt si frumusel si prezentarea de moda a fost in lenjerie intima. Ceva de plaja, m a frustrat asta, eram mic si m am urcat pe scena mall ului de la mine din oras, din Pitesti si erau multe cunostiiiinte in public. Si nu mi a placut, am simtit ca nu e barbatesc si am zis ca nu mai fac asta in viata mea. Nu ma mai regaesc. La Exatlon m am dezbracat, insa aveam un scop”, ne-a spus sportivul.

stefan ex exatlon
stefan ex exatlon

Dar sa ne intoarcem la actoria pe care a facut o cu cei trei actori experimentati la scoala lor de actorie. „A fost minunat. Fiecare are stilul sau. M-au introdus in bazele actoriei, consider ca a fost un avantaj ca am facut un curs cu ei fiind unii dintre cei mai buni actori ai tarii si eveident ca am invatat de la cei mai buni o actorie curata, pura, nu una gresita. Orice rol as primi, e vorba de personajul meu, nu sunt eu. E drumul pe care vreau sa l fac, am facut si altele dar mereu am vrut sa fiu actir, indiferet de ce am facut. Sper ca o sa ma vedeti in curand, nu tine de mine, am luat cateva castinguri”.