Ce vedete au venit la avanpremiera filmului „Cod Roșu în Serviciile Secrete”

24
andreea banica
andreea banica

Marti seara, la Cinema City din Mega Mall a avut loc avanpremiera filmului de actiune „Angel Has Fallen” – „Cod rosu in Serviciile Secrete” productie 2019 cu Gerard Butler si Morgan Freeman in rolurile principale.

andrei stefan
andrei stefan

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

cristina vasiu si prieteni muzicieni
cristina vasiu si prieteni muzicieni

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent. Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august, pe marile ecrane.

silviu pasca si anca
silviu pasca si anca

La eveniment au venit si cateva vedete printre care Andreea Banica cu sotul ei, Cristina Vasiu cu mai multi prieteni cantareti, Daniel Nitoiu dar si Andrei Stefan, ex „Dansez pentru tine”, „Pariu cu viata” si LaLa Band, Silviu Pasca si Anca Surdu, Andreea Maria Varlan si altii, ziaristi, blogari si vedete.

daniel nitoiu
daniel nitoiu