Ce viciu are Giani Kirita de la „Exatlon” si „Dansez pentru tine”! Cum isi intretine pasiunea!

19
Giani Kirita_Kanal D
Giani Kirita_Kanal D

Un împătimit al trabucurilor de lux, faimosul de la Exatlon nu rămâne niciodată cu stocul descoperit și plătește o avere pe trabucuri premium.
Ca o prelungire a degetelor sale, trabucul nu-i lipsește niciodată, dar nu fumează orice îi pică în mână.

giani kirita
giani kirita

Odată cu Exatlon, a descoperit gustul trabucurilor rulate de mână din Republica Dominicană, maturate, iar acum nu mai poate fuma altceva. Așa că face des câte o vizită la prietenii săi de pe www.trabucuridelux.ro , unicul brand românesc de trabucuri, făcute special în Republica Dominicană și Nicaragua și se aprovizionează pentru o săptămână.
Marca de trabucuri care l-a cucerit definitiv pe Giani este Santo del Rey, trabucuri rulate manual și maturate 8 ani.

giani kirita si dragos sandulache
giani kirita si dragos sandulache

„Sunt exact pe gustul meu. Nu mai pot fuma altceva. Atunci când le fumez, îmi amintesc de primele trabucuri pe care le-am pufăit acum 15 ani și mă apucă nostalgia. Alea pe care le-am furat de la Mister (n.r Cornel Dinu) în cantonament.

giani kirita
giani kirita

De atunci, le-am încercat pe toate. Știu care sunt bune, care sunt uscate, cum se fumează și cum nu. Acum m-am dat pe trabucuri cu ring mare, marca Santo del Rey, pentru că au exact tutunul ăla premium și ți le și personalizează în cutii de lemn. Santo del Rey, brandul destinut de prietenul meu Dragos Sandulache. Trabucurile acestea sunt facute, ganditi-va, de mana, din cele nai fine frunze de tutun. Vin saptamanal la Dragos Sandulache pentru aprovizionare. Oricum, tot el imi asigura si vestimentatia pentru aparitiile mele publice”, declară Giani Kiriță.

giani kirita la showroom ul lui dragos sandulache
giani kirita la showroom ul lui dragos sandulache

Unii prieteni își dau seama că Giani este într-o încăpere după mirosul de trabuc, care a devenit ca o ștampilă a sa. Apropiații știu deja că un cadou pentru Faimos cu care nu pot da greș este un trabuc de lux, pentru că asta e una dintre cele mai mari pasiuni pe care le are.