Claudia Patrascanu si Mihaela Seiler unite de problemele pentru copiii lor!

1420
claudia patrascanu si mihaela seiler
claudia patrascanu si mihaela seiler

Cazul impresarei sexy din Germania care risca sa ramana fara fiica ei este extrem de asemanator cu cel al Claudiei Patrascanul sau al Roxanei Blagu. Mihaela Seiler isi doreste ca aceste cazuri sa fie cunoscute de opinia publica si judecatorii din Romnaia dar si din Germania sa ia masurile care trebuie pentru a putea sa lase copiii minori sa creasca impreuna cu mamele. Atat Claudia Patrascanu cat si Mihaela Seiler au publicat mesaje pe paginile lor de socializare. „Nu am nimic impotriva ca tatăl fetiței mele să ia parte la creșterea și îngrijirea ei atât timp cât o vă face cu dragoste și nu o va rupe de mine si de fratele ei, nu consider că am greșit cu nimic ca să-mi fie luată fetița și dusă cu forța să fie crescută într-o familie incapabilă de a-i oferi dragoste, fericire, acea seninătate care nu trebuie negată nici unui copil în lume.

De multe ori justiția nu ține cont de de necesitățile afective ale copiilor și se ghidează strict pe lucrurile materiale, pe rangurile sociale, fără să studieze caracterele oamenilor carora decid sa le fie încredințați copiii, problemele acestora (In cazul fostului meu soț, alcoolismul). As dori ca în cazul în care mai există mame în situația mea să ne unim, doar unite vom putea învinge!”, a scris Mihaela pe pagina ei.

Fosta solistă din trupele “Exotic” și “Sexxy” s-a despărțit de soțul ei care vrea să-i ia în instanță copiii ca și răzbunare. Claudia Pătrășcanu se luptă pentru ca băieții ei să-i fie aproape și să nu-i ia nici o instanță judecătorească de lîngă ea. Astfel că vedetă a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. “Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine…. chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe ca acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ!

claudia-patrascanu-si-copiii
claudia-patrascanu-si-copiii

Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viața și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii. Îmi divinizez copiii și nu mi am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei, dar… Nu înțeleg de ce atâta presiune și răzbunare asupra mea?! Sunt mama copiilor lui și cu asta spun tot!”, a scris Claudia Patrascanu pe pagina ei.

Nota redactiei: „Opiniile prezentate in acest articol apartin Oliviana Mihaela Seiler si nu preprezinta opinia redactiei Exclusiv.ro. Articolul a fost preluat de pe pagina ei de facebook  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3881450328552325&id=100000621895068  Orice asocieri cu persoanele reale sunt absolut intamplatoare. Opinia dansei nu reprezinta si opinia redactiei”.