Claudia Pavel alaturi de fiul ei si inca 25 de copii au lansat proiectul „Cantecele literelor”

9
claudia pavel la filmari
claudia pavel la filmari

De 1 iunie indragita Claudia Pavel a lansat un proiect interesant, ceva care nu s-a mai facut la noi in tara. Este vorba de „Cantecele literelor” cu Academia Micilor Artisti la care a lucrat cu 25 de copii 29 de videoclipuri in 3 zile. „Proiectul s-a nascut datorita lui Noah, fiul meu, pentru ca atunci cand era mai mititel imi doream sa-i pun o piesa in limba romana cu literele, copii, trebie sa invete literele cand sunt mici, si sa le invete din joaca. Si nu existau decat din joaca, in limba engleza, in franceza si in toate limbile pamantului. Si in limba romana nu exista un proiect muzical distractiv, educativ si modern in acelasi timp. Proiectul se numeste „Cantecele literelor” si poate fi ascultat pe pagina de Youtube al Academia Micilor Artisti.

copii la filmare
copii la filmare

Am facut niste cursuri workshopurila Scoala Waldorf din Brasov si proiectul l-am inregistrat cu copii de la scoala Waldorf, niste copii extraordinari de muzicali. Filozofia Waldorf include un instrument in viata copilului, deci fiecare copil de acolo studiaza un instrument. Invata in joaca si e o filozofie care pe mine m-a atras foarte tare si atunci copii de acolo s-au potrivit manusa proiectului, sunt de fapt copii care au absolvit Academia Micilor Artisti, ei de fapt au participat la inregistrarea albumului. Pe 1 iunie se va lansa litera A, o sa lansam cate o litera pe saptamana, am filmat 29 de videoclipuri in 3 zile – 3 minute de fiecare. Un adevarat record. Cu 25 de copii, alaturi de Noah – care are 8 ani si jumatate, termina clasa 1. Totii copii au rolurile principale. A fost un adevarat maraton. A fost o nebunie dar ei au fost foarte implicati inca de la inceput.

filmari cu claudia pavel
filmari cu claudia pavel

O mare experienta pentru copii sa mearga intr-un studio profesionist, sa inregistreze piesa ca dupa aia sa filmeze un videoclip pe o panza verde, in croma. Ca pe urma sa se vada pe tv in desene animate este fascinant. Au invatat multe. Apoi vor merge cu mine la Neatza, la Teo, sa aiba experien platoului de televiziune. E un proiect foarte cool pentru ca include copii. Copii sunt foarte incantati ca fac parte din acest proiect. Mi-au si spus, cat de extraordinar e sa le facem cadou copiilor din Romania acest proiect. ca si ei sunt constienti de faptul ca vr scrie istorie”, ne-a povestit solista. Am aflat de la ea ca acest proiect a fost ideea surorilor Pavel, Claudia si Paula, pentru micutul Noah. „Am fost ajutati de Miron si Angelica Moga iar Alex Luft a fost cel care a compus piesele”, a continuat Claudia care este foarte incantata de ce a iesit