Connect-R a umplut Sala Palatului de ziua lui! Cu cine a cantat solistul?

50
connect r

Spectacolul de duminică, 9 iunie, de la Sala Palatului a fost gândit ca un adevărat manifest prin care artistul își asumă și declară public cine este el cu adevărat, chiar de ziua lui, pe 9 iunie, când omul Ștefan Relu Mihalache a împlinit 37 ani. „Spectacolul de duminică a fost despre autenticitate, despre omul de dincolo de măști și de nume. A fost despre persoana Ștefan, nu despre persona Connect-R”, detaliază artistul într-un interviu.

florin salam
florin salam

Pentru prima data, Connect-R a strâns la un loc, în cadrul acestui eveniment festiv, atât familia și fanii, cât și o parte dintre colegii de breaslă împreună cu care a cântat piese pe scena de la Sala Palatului. Printre invitații concertului „Eu sunt Ștefan” se număra Alex Velea, Damian Drăghici, Nicole Cherry, Pepe, Puya, Shift, Elianne, Rimaru, Ralu-K și alții. O surpriza a fost cand solistul l-a invitat pe Florin Salam si pe Shift cu care a cantat si apoi si-au pus tricourile „Sunt OM”. Pe scena a urcat si Maya, fiica solistului. Marea absenta a fost Andra, ocupata cu alte concerte, insa solistul si echipa lui au gasit solutia si au invitat o pe Raluka sa i tina locul si cu care a cantat piesa „Umbre”.

tricouri sunt om
tricouri sunt om

Surpriza cea mai mare a artistului pentru fanii lui a fost  noul său hit, lansat pe 6 Iunie 2019, chiar de Inălțare. Cunoscut ca fiind foarte credincios, Connect-R simte că ziua  o să îi poarte noroc și că piesa „Perfect” iși va ocupa locul acolo unde merita, adică în inima publicului și in playlistele de radio. Piesa „Perfect” va fi, cu siguranță, noul hit care va împânzi litoralul în această vară, cluburile și terasele, nunțile și spectacolele organizate de Zilele Orașului.