Corina Chiriac a plecat de la National TV dupa 12 ani!

26
corina-chiriac
corina-chiriac

Fermecatoarea interpreta de muzica usoara si prezentatoare de televiziune a plecat de la National Tv dupa 12 ani de televiziune. Corina Chiriac a postat un mesaj pe retelele de socializare care suna cam asa: „Dragi prieteni , bun gasit ! Am pentru voi un anunt important. Iata ca si mie ultimele doua luni mi-au schimbat viata. Nevoita sa stau mai mult in casa , am avut ocazia sa stau de vorba cu mine si am aflat ca am nevoie de o pauza de resetare personala si profesionala.
Dupa succesul de anul trecut cind am schimbat prefixul, an in care am sarbatorit 50 de ani de cariera pe scena Cerbului de Aur, in emisiuni tv si multe concerte, cind am lansat la Eurostar dublul CD „Strada Sperantei ” si un site enorm , www.corinachiriac.ro, site la care am muncit citiva ani alaturi de o echipa, aceasta pauza de 2 luni mi-a adus o alta perspectiva de viata. Una mai linistita. Am decis astfel sa ma retrag din colaborarea cu National Tv.

adrian enache, corina chiriac si diana enache
adrian enache, corina chiriac si diana enache

Multumesc tuturor membrilor echipei si colegilor de breasla pentru o fructuoasa colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine sa incercam sa „Ne-amintim Duminica” si sa „Oprim Timpul” impreuna. Sutele de editii filmate pina anul asta in data de 11 Martie, vor fi revazute de azi inainte de catre alte si alte rinduri de telespectatori ! Multumesc echipei televiziunii National Tv pentru gazduire si urez tuturor emisiuni frumoase in viitor.

CORINA CHIRIAC_Romfilatelia
CORINA CHIRIAC_Romfilatelia

Intre timp, eu am inceput sa imi scriu amintirile, activitate care ma bucura desi ma consuma emotional, fiindca trebuie sa retraiesc zeci de ani de intimplari , pentru a le povesti altora ! De asemenea, am avut timp sa imi redecorez balconul! Va ofer citeva poze care sper sa va placa. Doamne Ajuta sa ne revedem sanatosi! A dumneavoastra, Corina Chiriac”, a scris vedeta pe pagina ei de facebook.