Cum arata in realitate Andreea Bibiri alias Emilia Vulpe din „Mangalita”

68
mangalita stelu, emilia si doina
mangalita stelu, emilia si doina

Pe Andreea Bibiri alias Emilia Vulpe din „Mangalita”, de la Antena 1, telespectatotrii o stiu din alt serial de la Prima TV, si anume „In familie” unde o juca pe Eva Anteal. Actrita s-a nascut pe 3 mai 1975 in Bucuresti si   este o actriță de teatru, film și regizoare de teatru, care a absolvit Academia de Teatru și Film Ion Luca Caragiale din București în 1996, la clasa profesor Alexandru Repan fiind laureată de două ori a Premiului UNITER.

andreea-bibiri
andreea-bibiri

Andreea Bibiri a fost căsătorită cu regizorul Alexandru Berceanu în perioada 2003-2010. Are două fete, Ivona și Sașa. Sora sa, Raluca Bibiri, este producător la tvr și lector universitar la CESI (Centrul de Excelență ȋn Studiul Imaginii).

in-familie-andreea bibiri central
in-familie-andreea bibiri central

Actrita a mai jucat in seriale ca „Daria, iubirea mea” si „In deriva” dar si intr-o multime de piese de teatru TV si normale, filme de scurt si lung metraj. Doctorița Emilia Vulpe, în rolul căreia telespectatorii o vor vedea pe Andreea Bibiri, e îndrăgostită profund de primarul Stelu și e convinsă că e marea dragoste a vieții lui.

andreea bibirii in-deriva
andreea bibirii in-deriva

De cele mai multe ori se preface că nu-i vede aventurile, dar uneori devine foarte geloasă și începe să se poarte ca o nebună. Sora ei este contabila Doina Rogojinaru, jucată de actrița Alina Berzunțeanu.