Cum si-a cunoscut jumatatea solistul de muzica Ionel Padurariu!

35
ionel padurariu si carmen hangiuc
ionel padurariu si carmen hangiuc

Indragitul cantaret Ionel Padurariu traieste o poveste de dragoste cu o tanara despre care cititorii nostrii au aflat deja pentru ca ati putut un articol despre ea, caci au colaborat impreuna la un colind de Craciun. Interpretul ne-a spus in exclusivitatea cum s-a cunoscut cu Carmen Hangiuc, sotia sa.

ionel padurariu si Carmen Hangiuc de Craciun
ionel padurariu si Carmen Hangiuc de Craciun

„In anul 2013 am cunoscut.o pe actuala sotie. Ne.am cunoscut la un eveniment unde eu am fost invitat sa cant. A fost o petrecere foarte reusita iar actuala sotie a fost si ea la acea petrecere cu un grup de tineri petrecareti si s-au distrat pana dimineata dupa muzica mea.In acea perioada eu treceam printr-o perioada mai dificila, era vorba despre un divort, actiune deschisa de fosta mea sotie la insistenta parintilor ei ( fostii mei socri )
Am locuit un an jumatate singur la parintii mei, perioada foarte grea pentru mine deoarece singuratatea ma macina cu o stare foarte urata. Pot sa spun ca actuala sotie mi-a dat putere sa trec peste toate aceste incercari si aceste probleme destul de urate”, ne-a povestit Ionel Padurariu.