Dan Negru îmbină afacerile cu TV- ul! Ce show-uri face vedeta la Antena 1 şi la Prime!

162
Next Star Dan Negru Popularitate
Next Star Dan Negru Popularitate

Vedeta Antenei 1 are un sfârşit de an plin de proiecte şi filmări pentru mai multe emsiuni de televiziune. Nu numai că va prezenta alături de Simona Gherghe festivalul de muzică uşoară Mamaia, dar a început filmările pentru un nou proiect şi se pregăteşte pentru un nou Revelion şi un nou sezon al unei emisiuni mai vechi! Noi îţi spunem în exclusivitate despre ce e vorba şi la ce să se aştepte telespectatorii.

Dan Negru 2019
Dan Negru 2019

Chiar dacă a lipsit vara aceasta de pe micile ecrane, Dan Negru (48 de ani) îşi pregăteşte revenirea cu proiecte noi dar şi reluarea unei producţii vechi, fără să mai punem la socoteală filmările pentru „Revelionul 2020”. Unul dintre cele mai fierbinţi proiecte ale prezentatorului este prezrntarea festivalului „Mamaia” pe care îl va prezenta alături de colega lui Simona Gherghe la Antena Stars. Momentan se duc negocieri şi se pun la cale serile festivalului care va avea loc în perioada 5-8 septembrie. Înainte de a primi această ofertă, prezentatorul lucra pentru postul de televiziune Antena 1 la un nou format de emisiune care i se potriveşte de minune, mai ales că el este cunoscut în lumea afacerilor ca şi antreprenor care construieşte locuinţe şi apoi le închiriază sau vinde. Este vorba de un formatul internaţional „House Hunters” care la noi probabil că se va numi “Vânătorii de case”. “Este un alt gen de proiect în care nu sunt implicate vedete, ci doar oameni cu foarte mulţi bani care caută case cu adevărat speciale. E prima oară când Negru lucrează cu echipa Monei Segall, cea care a lucrat la emisiuni de succes precum “Asia Express”. Show-ul ar trebui să înceapă toamna aceasta la Antena 1 şi să fie inclus în noua grilă de programe”, ne-a povestit o sursă apropiată postului de televiziune. În plus, Dan Negru se mai pregăteşte de un proiect şi anume de reluarea filmărilor pentru un nou sezon al emisiunii “Next Star”, un nou sezon al producţia în care vin copii talentaţi.

Dan Negru
Dan Negru

“Din păcate, chiar dacă emisiunea a mers şi a avut audienţe foarte bune, nu s-a putut continua acest show pentru că la vremea respectivă nu mai existau copii talentaţi să vină să ne cânte şi să îşi arate talentele în emisiune. Aşa că după o pauză destul de lungă, copii care nu au fost până acum la emisiune au mai crescut şi acum pot să vină în noul sezon al showului”, ne-au povestit surse din Antena 1. Dan Negru este prins cu toate aceste proiecte şi va urma, cât de curând după lansarea grilei de toamnă să înceapă şi pregătirile pentru filmările emisiunii din noaptea de Revelion 2020. Iar în afara acestor proiecte mai lucrează şi pentru Prima Moldova, unde prezintă mai multe formate, printre care şi “Roata norocului”.