Dana Rogoz, transformata intr-o eleva punk de hair-stylistul Adrian Perjovschi

40
Dana Rogoz si Adrian Perjovschi
Dana Rogoz si Adrian Perjovschi

Actrita Dana Rogoz a revenit la ipostaza de eleva in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, insa o eleva rebela punk, asa cum nu a fost si nici nu si-a imaginat vreodata sa fie. Inspirata de rolul studentei rebele pe care il are in lungmetrajul MO care va avea premiera pe 4 octombrie in cinematografele din toata tara, Dana Rogoz a intrat foarte usor in imaginea punk propusa de echipa coordonata de hair-stylistul Adrian Perjovschi. Cu o creasta suvitata accesorizata cu sfori, cu smokey eyes, ruj si unghii negre, geaca de motor si bratari cu tinte, Dana Rogoz si-a completat tinuta si cu o chitara electrica pe care o va darui in urma unui concurs pe care il va porni odata cu premiera filmului pentru cei care isi vor cumpara bilete sa vada MO in cinematografele din toata tara.

Dana Rogoz punk
Dana Rogoz punk

“Mi-a placut la nebunie ipostaza asta punk, pentru ca niciodata nu mi-am permis sa imi fac un look atat de extrem. In liceu cand ascultam rock si poate as fi adoptat aceasta moda, prezentam Vremea si nu puteam, nici acum nu-mi pot face nici macar unghii negre, pentru ca nu o pot juca pe Eva pe scena teatrului cu unghii negre. Asa ca, acest experiment temporar a fost ca un dus rece, ca o razbunare pentru toate ocaziile in care imi doream sa fiu mai rock, mai rebela si nu am putut din cauza meseriei.”, a glumit incantata actrita Dana Rogoz.

Dana Rogoz punk cu echipa de transformare
Dana Rogoz punk cu echipa de transformare

Pentru hairstylistul Adrian Perjovschi a fost o bucurie sa lucreze din nou cu Dana pe care o stie de mica si cu care a lucrat la nenumarate proiecte pana acum: “Nu mi-am imaginat vreodata ca voi ajunge sa o fac pe Dana punk. A fost o provocare plina de adrenalina si pentru mine sa-i propun si sa contribui la transformarea ei din fata cuminte in fata rea. Le multumesc colegilor mei care m-au ajutat la asta: Madalina Petcu pentru make-up-ul intunecat, dar atat de potrivit personajului, lui Sasha Flavius pentru creasta punk volumetrica, stilistei Lucy Faur pentru tinutele nebune si lui Dacian Foldi, The Storyalist, pentru fotografiile artistice realizate”.