David Dobrincu, pustiul fenomen, una dintre vocile din animatia „Encanto” de la Disney

12
david alexandru dobrincu
david alexandru dobrincu

Muzica vindeca, muzica te face sa ierti!!! Alaturati-va noua cu totii si descoperiti ca fiecare familie e magica, oricum este ea! Din noiembre revitalizeaza-ti sufletul si aminteste-ti de cei dragi urmarind noul si frumosul la el acasa in „Encanto” de la studioul care a fascinat mereu – Disney! Vino la cinema din 26 noiembrie 2021, alaturi de interpreta de muzica usoara Alina Chinie de la Redblonde, cantareta de muzica populara Lia Lungu si pustiul fenomen David Dobrincu

Noul film Encanto se pregătește să ne deschidă noi începuturi/ noi uși și să ne revitalizeze simțurile, deoarece muzica este cel mai special pansament al oamenilor, este momentul când împăcați cu adevărat cu noi înșine, putem fi sinceri și reali cu toții, exact așa cum suntem! O doză de suprarealism și fantezie poate potența esența magiei în relația ei directă cu amintirile noastre colective- fiecare a avut o bunică ca Abuela sau o persoană extrem de specială care i-a rămas în inimă și care crește odată cu vîrsta în ființa noastră și pe care o va utiliza ca un ghid interior pe tot parcursul provocărilor vieților pe care le străbatem agale sau într-un ritm amețitor asemeni erei vitezei în care ne poziționăm.

Solista de muzică ușoară Alina Chinie, membră a trupei “Redblonde” obișnuită cu rețele perfecte ale animațiilor Disney cărora le-a dat viață, de la Rapunzel sau Povestea Jucăriilor 4, la o animație cu iz spaniol nu a putut fi de cât un pas mic, dar plin de originalitate și determinare. Alina este în noul clasic Disney, Isabela Madrigal, sora mai dificilă și isteață a lui Mirabel, tot ceea ce această face este o reușită totală ca și florile care înfloresc prin magie chiar și când pășește.

Puștiul fenomen David Dobrincu însufletește-te cu vocea ta vivace și plină de melisme fel de fel, vocea unui copil care însoțește familia Madrigal în descoperirea valorilor și a importanței familiei. Micul artist va asigura și cântecele de pe coloana sonoră.

Cântăreața de muzică populară Lia Lungu, cu glasul său duios și felul parte de a combina riturile și tradiția prin folclor reușește să contureze un personaj crucial și deopotrivă mirific în persoana lui Abuela, bunica plină de înțelepciune și captivație a familiei Madrigal, care crede cu adevărat în potențialul neexplorat al lui Mirabel și care o conduce spre căutarea lucrurilor importante. Dictonul “Luminița de la capătul tunelului apare când te aștepți mai puțin” este atât de emoționant și adevărat, iar a crede că îți poți schimba viața și că soarele îți va fi călăuză și va răsări într-o zi pe mica ta alee este cu siguranță un dat și se împlinește.

Despre David Dobrincu:

Actor și solist, tânărul David Dobrincu a devenit un fenomen mondial, reușind astfel să joace în producții BBC precum “Ocolul pământului în 80 de zile”, în care și-a etalat veleitățile actoricești alături de reputatul actor David Tennant. Cunoscut ca micul geniu al muzicii, a lansat piese ce se bucură de aclamare ca “Karma”, “HAI”, este model, actor și kickboxer.

Despre Alina Chinue:

Artista Alina Chinie este componentă a trupei- “REBLONDE”, ce activează în cadrul emisiunii televizate – ‘’La Măruță” din anul 2007 și care a lansat pe piața muzicală din România, hituri precum: ‘’Bll (feat Krem)’’ (2013), “Hai Relaxează-te” (2013), sau “G.L.A.S” (2014).

Despre Walt Disney Pictures:

The Walt Disney Company (TWDC) este lider în domeniul divertismentului şi media cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum şi grupul său media interactiv.  Walt Disney Pictures/ Disney România nu se dezminte în a cuceri publicul de toate vârstele și în anii ce vor urma, iar în vara anului 2022, conform strategiei de lansare în cadrul Europei de Est v-a lansa în exclusivitate platforma operațională online Disney + (Disney Plus România) care v-a include portofoliul unic de programe originale Disney (reliefat prin producțiile originale Walt Disney Pictures, Disney Pixar, Disney XD, Disney Channel) ca parte a subsidiarei Disney Enterprises Inc., dar și producțiile originale ale studioului 20th Century Fox pe care compania l-a achiziționat la finele anului 2019.