Descoperă câinii campioni ai României!

26
mihai nae si un catel
mihai nae si un catel

Mihai Nae, cel mai titrat dresor canin din România, cel supranumit și dresorul câinilor vedetelor, nu se dezminte nici anul acesta, aducându-și în portofoliu noi medalii importante la concursurile de gen. Semn că a lucrat intens chiar și în timpul pandemiei, talentatul dresor obține cele mai importante premii în concursurile canine care tocmai s-au încheiat.

“Si anul 2021 mi-a adus satisfacții surprinzătoare, iar asta pentru că nu am crezut că voi obține rezultate atât de spectaculoase cu puii născuți în casă și în canisa noastră ,Vom Berthub’. Puii campioanei mele Umbra au început să calce pe urmele părinților ei și, spre imensa mea bucurie, au devenit campioni România”, spune Mihai Nae:

mihai nae
mihai nae

Cine sunt noii campioni ai României?

Zeus Vom Berthub, puiul Umbrei, este unul dintre cele mai reușite exemplare canine ale momentului – a obținut de două ori locul 1 CAC și de 2 ori locul 1 CACIB, devenind Campion România Junior. La fel și Tara Vom Berthub, tot puiul Umbrei, campioană Junior România. “O altă serie de reușite am avut-o și cu elevii mei Dora, o frumoasă femelă de Ciobănesc Românesc Carpatin, care a obținut locul 1 CAC, apoi Sunny, care a luat Locul 1 CAC, acesta fiind un adorabil schnautzer pitic. Mă mândresc și cu campionul România la clasa intermediară, pe numele lui Claus, care este un lup ceh și care a concurat serios cu cei adulți, obținând și el de două ori locul 1 CAC și de două ori locul 1 CACIB.”, adaugă pasionatul dresor care, la rândul lui, devine campion în rândul dresorilor grație zecilor de premii pe care le obține constant în fiecare an din ultimul deceniu.

https://dresajieftin.ro/recomandari-clienti.html#prettyPhoto/21/