Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, 2 săptămâni în izolare după revenirea din SUA!

161
diana enache la National TV
diana enache la National TV

Diana Enache, fata lui Adrian Enache (53 ani) se află în a doua săptămână de izolare, după ce a vizitat SUA, timp de o lună de zile. Fata interpretului s-a întors din America în urmă cu 10 zile și va mai sta în izolare săptămâna aceasta.

diana enache cu denis ciulinaru de la emisiunea de la national fm
diana enache cu denis ciulinaru de la emisiunea de la national fm

Ea s-a conformat deciziilor autorităților de a sta în carantină timp de două săptămâni, atunci când a ajuns în țară. Abia luni, după o absență de mai bine de o lună de zile, ea va reveni la postul de radio Național FM, unde prezintă o emisiune, alături de carismaticul Denis Ciulinaru, intitulată “România vorbește la Naional FM”.

adrian enache, corina chiriac si diana enache
adrian enache, corina chiriac si diana enache

Va vorbi despre prima ei experiență americană, iar duminică, Diana va fi prezentă în emisiunea tatălui ei de la Național TV, ”Opriți timpul”, pe care acesta o prezintă alături de Corina Chiriac.

diana enache
diana enache

Ediția aceasta a fost filmată înainte ca tânăra să plece în State și la filmări și-a amintit cu multă placere de vremurile în care era o adolescent rebelă. La 16 ani, și-a păcălit părinții că merge la o prietenă și a fugit direct la mare. Ce era să o dea de gol și cum a reușit să iasă din încurcătură, aflati duminică, de la ora 13.00, într-o noua editie a spectacolului de televiziune “Opriti timpul”, difuzat la National TV.