DJ ul de la „Cronica Carcotasilor” s-a insurat si i-a avut invitati pe colegi si pe „N&D”

665
robert georgescu si mireasa

DJul de la Cronica Carcotasilor de la Prima TV s-a insurat. Robert Georgescu face parte din echipa emisiunii si a avut pe 27 octombrie nunta. „A fost o nunta moderna traditionala, invitatii au fost 200 bine alesi, prieteni,rude si colegi, muzica a fost pe toate gusturile, noi nu stim ce s-a intamplat la nunta, asteptam filmarea :)). 

carcotasii la nunta
carcotasii la nunta

A trecut prea repede, nasii au fost cei mai buni prieteni ai nostrii, cununia religioasa a fost la 2 biserici, ortodoxa si reformata, meniul a fost unul clasic cu de toate, colegii de la cronica mi-au facut o surpiza, mi au spus ca nu ajung, si Serban m-a sunat ca e in Istambul si mi a urat casa de piatra si dupa ce mi a inchis m am trezit cu ei in fata mea…nunta a fost in Brasov.

nick si dya cu dj robert georgescu
nick si dya cu dj robert georgescu

Am avut si formatii, si dj, si supriza din partea noastra a fost N&D , Nick si Dya. A fost o nuntă minunta si foarte obositoare, nu ma mai insor in viata mea :)). Numele ei este Simona, ne stiam de mult, eram vecini, totul a inceput de la un coment de al meu pe facebook,ea era mai timida la inceput, eu nu mi am facut sperante prea mari cunoscund-o ca si o fata cuminte si eu cu cluburile :)), dar totusi am zis sa mi incerc norocul si am vorbit din ce in ce mai des si asa am legat o relatie de dragoste frumoasa si am devenit soț si soție”, ne-a povestit Robert Georgescu de la „Cronica Carcotasilor”.