Don Diamont se intoarce in „Tanar si nelinistit”. Ce rol va interpreta?

163
don diamont
don diamont

Un chip familiar se întoarce în Genoa City! Don Diamont revine in serialul „The Young & The Restless” – „Tanar si nelinistit”, dar nu ca regretatul Brad Carlton! El va apărea ca personajul său din „Bold & the Beaitiful – „Dragoste si putere”, Bill Spencer, ca parte a poveștii crossover pe care au spus-o cele două seriale soap opera surori. „Nici nu mă gândisem că voi face parte dintr-un crossover, doar pentru că personajul meu era atât de bine definit la Y&R”, a spus Diamont pentru Soap Opera Digest. „Nu a fost ca și cum aș fi fost timp de trei luni. Nici măcar nu luasem în considerare această posibilitate, așa că m-a cam surprins când mi-au cerut acest lucru”.

Don Diamont "The Bold and the Beautiful" Set CBS Television City Los Angeles, Ca. 02/05/20 © Howard Wise/jpistudios.com 310-657-9661 Episode # 8294 U.S.Airdate 03/17/20
Don Diamont – „The Bold and the Beautiful” Set – CBS Television City

După ce a petrecut un an jucând rolul lui Carlo Forenza la postul NBC in serialul „Days of our lives”, Diamont s-a alăturat distribuției Y&R în 1985 ca Brad, rol pe care l-a jucat până în 1996. A revenit apoi la serial în 1998 și a rămas până când personajul a fost ucis în 2009. La câteva luni după ieșirea sa din Genoa City, s-a anunțat că B&B îl imprumutase pe actor pentru a juca rolul lui Bill Spencer, Jr., ceea ce continuă să facă până în prezent.
Diamont s-a întors la Y&R pentru a-l interpreta pe Brad când fiica sa, Colleen, se îneca în același lac în care murise și i s-a arătat ca o viziune. Dar acum îl va aduce pe Bill Spencer în Genoa City ca parte a poveștii continue care i-a văzut deja pe Summer și Kyle călătorind la Los Angeles pentru a dezgropa murdăria de pe Sally Spectra. Digest raportează că Diamont este programat să apară pe Y&R în săptămâna 8 februarie, așa că cu siguranță veți dori să rămâneți la curent pentru a vedea ce se întâmplă (și dacă cineva observă vreo asemănare cu regretatul domn Carlton)!