Dubla lansare pentru Marian Nistor si Dorina Paraschiv Nistor

58
sotii nistor si sotii stanga
sotii nistor si sotii stanga

Luni, 2 decembrie, la Magazinul Muzica din Bucuresti, casa de discuri Eurosatr a avut parte de o dubla lansare de CD-uri si de carte. Marian Nistor si sotia sa, Dorina Paraschiv Nistor au lansat doua albume si o carte. Primul album se numeste „Nimeni nu ne desparte” si este un album Formatia Savoy Best 9 si al doilea se numeste „Doi colindatori romantici”, ambele fiind lansate la Eurostar, casa de discuri a sotilor Stanga, Venera si Paul Stinga.

sotii nistor au primit o pictura
sotii nistor au primit o pictura

Pe langa lansarea la care a fost prezentata de celebrul Octavian Ursulescu, au mai participat si alte vedete printre care Natalia Guberna, Aurel Moga, Titus Andrei si compozitorul Mircea Dragan, nasul de cununie al sotilor Nistor. Cei doi vesnic indragostiti au primit si cateva cadouri, unul dintre acestea fiind un tablou pictat de Traian Nica Țuckman, cel care le-a daruit tablouri si Corinei Chiriac sau lui Marius Teicu.

cadou tort pentru octavian ursulescu
cadou tort pentru octavian ursulescu

Mai mult, sotii Nistor au mai primit si alte cadouri foarte dulci. Gratie celor de la cofetaria online Doux Art https://www.facebook.com/artdouxx/ – au primit un tort cu un mesaj emotionant.

tort octavian ursulescu
tort octavian ursulescu

Insa nu au fost singurii care au primit acel cadou dulce. Si prezentatorul evenimentului, indragitul Octavian Ursulescu a primit si eu un cadou de la aceeasi cofetarie minunata. Darul l-a luat prin surprindere, caci nu se astepta la un asemena cadou. S-ar parea ca aceasta a fost cam ultima lansare discografica a celor de la casa de discuri Eurostar, care vor intra intr o vacanta pina la inceputul anului viitor.